Publicitat
Política · 11 de Novembre de 2011. 20:37h.

SI implica els quatre presidents en les 'motxilles' de la Diputació

Un centenar de persones es concentra davant la seu de l'ens per protestar pel cas dels sobresous

Un centenar de persones s'han concentrat davant la seu de la Diputació de Barcelona per denunciar els sobresous pagats a personal de l'ens. Sota el lema corrupció no, volem saber!, al capdavant de la protesta estaven els diputats de Solidaritat Catalana per la Independència (SI), Alfons López Tena, Toni Strubell i Uriel Bertran. També hi era l'alcaldable d'aquesta coalició, Santiago Espot.

La pancarta estava il·lustrada amb les fotografies dels quatre presidents socialistes de la Diputació, Manuel Royes, Antoni Fogué, Celestino Corbacho i José Montilla. Durant l'acte s'han cridat consignes com "la Diputació és corrupció", "xoriços, xoriços" o "la Diputació fa pudor". També s'ha llegit un manifest en el qual s'ha remarcat que aquest organisme "´te un pressupost de 615 milions d'euros".

"Estem farts d'unes institucions opaques com la Diputació de Barcelona", han indicat. També s'han preguntat: "Algú se'n recorda del 3%?" "Ho volem saber tot sobre aquestes pràctiques que la mateixa Diputació ja ha reconegut que són il·legals", han afegit.

Els manifstants de SI amb la pancarta on apareixen els quatre presidents de la Diputació
Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 incording, Barcelona, 13/11/2011 - 10:35

Insisteixo. No es tracta només de sobresous a funcionaris. Es tracta també de "fasos càrrecs de confiança" que treballaven exclussivament a les seus dels partits". I de "lotizacione" lots per tots els partits presents a la Dipu (Dipus), oposició inclosa, per tal de garantir la "omertà".

#2 Adéu, SI, bcn, 12/11/2011 - 07:46

Adéu, macos. Ha estat bonic mentre ha durat. Si nos us presentàveu, calia callar i no fer campanya perquè es malbaratin els vots dels independentistes. I això, ara a què ve? Ereu menys de cent, qui es pot creure que això té res a veure amb la independència? Qui paga les pancartes i els webs.

#2.2 Joan, Girona, 12/11/2011 - 13:26

Els vots independentistes es malbaraten predicant independència durant molts anys i fen autonomisme quan estan el poder.
Es veritat, la manifestació no te res a veure amb independència pro si te a veure amb corrupció, i conte que potser esquitxarà mes de un partit del que manaven

#1 Mateu, Barcelona, 11/11/2011 - 23:17

Parlant clar. Si és tan evident que hi ha corrupció, perquè no han anat al jutjat. Si no hi van és que SI també és complice. Els treballadors de la diputació i els seus sindicats s'haurien de querellar amb López Tena i els altres per difamació.