Política · 27 de Desembre de 2010. 16:37h.

"Si jo fos Ferran Mascarell, no acceptaria"

Nadal diu que "el PSC entoma la dissidència"

"Si jo fos Ferran Mascarell, no acceptaria"

Joaquim Nadal, amb Ferran Mascarell, en una imatge d'arxiu

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques en funcions, Joaquim Nadal, assegura que ell mai acceptaria formar part d’un govern de CiU, en referència al sí que ha donat Ferran Mascarell a Artur Mas per fer-se càrrec del Departament de Cultura. “Jo diria que no, de cap manera, però perquè jo em sento molt integrat en el meu partit, en un espai polític i en un espai ideològic”, ha dit Nadal.

En declaracions al programa El Dia a la COM, l’encara conseller argumenta: “que el president electe de la Generalitat temptegi persones acreditades forma part de la normalitat, que aquestes persones acreditades es deixin temptar forma part de l’esfera més íntima de cada persona i jo no hi entraré. Però jo sé com d’incòmode em sentiria pensant que m’assec en una taula de govern amb el carnet d’un partit quan tots els altres tenen govern de dos altres partits”. Nadal ha afegit que “Mascarell sempre ha estat molt ben valorat pel seu entorn”, i creu que “el PSC entoma la dissidència i l’entoma bé”.
 
Sobre el nou govern d’Artur Mas, Nadal creu que caldrà reflexionar-hi sobre si és el tan invocat canvi pel líder convergent: “quan acabi tot el procés de constitució del nou govern, en algun moment tindrà interès fer el còmput dels anys que tots ells, començant per Mas, fa que ocupen càrrecs públics de nomenament. I molts porten més de 20 anys en política”.
 
Nadal també ha parlat de la situació interna que viu el seu partit, veu amb bons ulls que Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona, es postuli per formar part d’una direcció col·legiada del PSC. Sobre el grup parlamentari propi al Congrés, recorda que “no és la fórmula màgica per resoldre tot el dilema socialista”, i diu que “seria un desastre convertir el congrés del PSC en un monogràfic sobre el grup parlamentari propi al Congrés de Diputats. Si ho fem serà com l’embut on l’aigua s’acaba concentrant en un rajolí prim”.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 jajajaajajajajajaja, barcelona, 28/12/2010 - 08:29

A CIu no hi havia ningu que pogues portar cultura ? jajaajajajaaja carai quin partidet, que hand´anar a buscar--lo a Nicaragua, aquest li sortira el tret per la culata, nomes vol cadireta, Mas s´ha equivocat, encara que al PSC li ha fet un favor

#5 Xavier, BARCELONA, 27/12/2010 - 19:58

Això de que en Nadal critiqui que alguna gent portarà 20 anys en política...suposo que ho deu dir per ell.

#4 Johan, Sants, 27/12/2010 - 19:18

si jo fos vosté nadal marxava (deixi la cadira si us plau) i tornava tot el k han pres!cap respecte per uns kes diuen politics i nomes han fet mal i han provocat coses pitjors com el saura kha estat la pitjor persona kels catalans hem patit:aigua,nevades,incendis,bons montilla...tot horrorós a10 psc

#3 kim, hospi, 27/12/2010 - 18:54

Es natural que ni Vd. Sr. Nadal ni cap altre acceptaria de totes maneres mai us oferirien el carrec, el govern "dels millors" per naturalesa us exclou al 99.9% dels socialistes.

#2 joan, manresa, 27/12/2010 - 18:41

El Casal,18,25 h.--El Sr.Mascarell,com tambe el Sr.Sobrequés,no estan cómodes en el PSC,només lleguin els seus articles ya es veu com pensen.Per Nosaltres u trobem correcte el nomenament.Sr. Nadal per perlar d'anys,miris Vosté matej.o el Molas,el Clotas,o la Tura,no futem...Sr.Nadal pu..ambeja