Publicitat
Política · 1 de Febrer de 2013. 14:45h.

"Si la injustícia té un nom és Palestina"

David Fernández diu que s'"exiliaria" si li oferissin ser director de La Vanguardia

El diputat i cap de llista de la CUP a les darreres eleccions al Parlament, David Fernàndez, ha afirmat durant una entrevista que "si la injustícia té un nom és Palestina".

Fernàndez ha estat un dels protagonistes del programa de sàtira política Polònia, que s'emet cada dijous a TV3, i ha participat al qüestionari amb el seu personatge de ficció.

El diputat ha assegurat que a la seva formació es vota tot per assemblea i que sempre diu "bona nit Palestina" perquè "si la injustícia té un nom és Palestina".

També li ha demanat que completi la frase "si es demostra que algú de la CUP ha cobrat diners irregularment" i ha seguit dient que no "que comenci a córrer".

Preguntat sobre quina seria la primera mesura que prendria si fos conseller d'Interior ha comentat que "dissoldria la brigada mòbil i després dimitiria".

A David Fernàndez, periodista de professió, li han demanat per quina seria la seva resposta si li oferissin ser director de La Vanguardia i ha respost que "m'exiliaria segurament".

Fernández, durant el programa
Publicitat
Publicitat

47 Comentaris

Publicitat
#42 joan, bcn, 04/02/2013 - 13:01

Aquest diputat* no veu la tele. O potser pensa que el capo de Siria és un progre!!


* No traduir, és ofensiu

#41 pep, manresa, 03/02/2013 - 18:03

Si la injustícia té un nom és Catalunya
I consti que quan dic Catalunya em refereixo a tota la nació de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó, això no vol dir que pogueu fer-ho servir com a excusa per no votar a favor del Dret a Decidir dels catalans de 4 províncies, per alguna cosa es comença

#40 valeri torres, bna, 03/02/2013 - 17:16

I si la ignorancia i la ruqueria tenen un nom es CUP. Independencia ja.

#39 Cacatua, Barcelona, 02/02/2013 - 23:50

Calla i pensa en el teu "si critic". Sou penosos. Uns frikis,.Potser la nova generació de fills de "papa" ?.Uns nous hippies?.

#38 Jordi del Poble-sec, bcn, 02/02/2013 - 18:08

Quin patetisme els d'aquests pseudoindependentistes que defensen l'ocupació i repressió dels palestins i al mateix temps estan a favor de la independència de Catalunya. Quina demostració d'ignorància. O potser és el seu feixisme mental el que impedeix el raciocini.