Publicitat
Política · 9 de Maig de 2014. 10:01h.

"Si no som capaços d'aguantar un Martínez això no va enlloc"

Teresa Giménez Barbat diu que "el nacionalisme ens ha inoculat el seu verí de mica en mica"

"Si no som capaços d'aguantar un Martínez això no va enlloc"

Giménez Barbat

L'escriptora i candidata d'UPyD a Catalunya a les eleccions europees, Teresa Giménez Barbat, en una entrevista a Els Matins de TV3, ha assegurat que "si volem anar a Europa a conviure amb gent molt diferent però no som capaços d'aguantar un Martínez entre nosaltres, això és una cosa que no va enlloc".

La presentadora del programa, Lídia Heredia, ha preguntat a Barbat si creu que hi ha divisió entre catalans. "Vostè no ho creu? a mi em sorprenen aquestes preguntes", ha replicat la candidata, a més d'afirmar que "a mi em passa, jo no sé si a vostè no li passa, a les famílies hi ha un punt que ja no es pot parlar d'això perquè s'altera la situació".

"Estem en un moment de divisió social molt important i és molt trist", ha lamentat Barbat, que considera que "hem creat una escletxa entre nosaltres i la resta dels espanyols". "Durant molt de temps s'ha cultivat aquesta idea de que Espanya ens roba, que som un país colonitzat", ha afegit.

En aquest sentit ha recordat que "s'han fet unes jornades, Espanya contra Catalunya, i si la gent no s'ha indignat més és perquè durant tots aquests anys el nacionalisme ens ha anat inoculant el seu verí de mica en mica. La gent no s'ho creu, deuen pensar que això són coses de nacionalistes".

"Vostè imagini's que això es planteja a nivell europeu, que a França o Alemanya fan unes jornades que es diuen França contra Alemanya… seria tan terrorífic", ha indicat, a més de sentenciar que "el que expliquen els nacionalistes no és cert".

Publicitat
Publicitat

173 Comentaris

Publicitat
#111 Pep, Barcelona, 11/05/2014 - 20:43

Jo l'únic verí el trobo en persones com aquesta senyora, que està convençuda que els cognoms han d'indicar les opinions polítiques.
http://www.vozbcn.com/2013/04/09/139528/gimenez-barbat-apellidos-extranos/
L'etnicisme del nacionalisme espanyol d'aquesta colla és senzillament repugnant

#110 barretinaire, bcn, 11/05/2014 - 14:15

i des de quan Alemanya roba el 8% anual del PIB a França i l'està empobrint en el nom de la nació superior alemanya? L'odi de la Giménez a tot el que sona català és innegable.

#109 3/24, Baix Llobregat, 10/05/2014 - 19:23

¡UBÚ Raholet! Que et passa amb tant odi? Au, ves amb els vostres socis FEIXISTES italians de la Liga Norte, que van vestits amb ESTELADA igual que vosaltes.
Quines amistats, son els únics que us donat supot.

http://politica.e-noticies.e s/la-liga-norte-italiana-se-vi ste-con-esteladas-78887.html

#108 Unionisme = racisme,xenofòbia i falta d'integració, Lleida, 10/05/2014 - 15:21

Com disfruten els racistes, etnicistes, xenòfobs, supremacistes i neonazis unionistes parlen de cognoms, races,ètnies.. Si fos per ells prohibirien a qualsevol català accedir a la funció pública o fins i tot poder votar, per sort, els hereus dels genocides franquistes son una minoria cani i marginal

#108.1 Quo vadis?v, Bcn, 10/05/2014 - 15:42

No conec espanyols que reneguin dels seus avantpassats catalans. Però està ple d'independentistes, pots veure alguns articles en aquesta web, que s'avergonyeixen dels seus avis andalusos.

#107 BEJOTA, BCN, 10/05/2014 - 14:26

A CATALUNYA ES VIU EN CLAU TRIBU. TOT EL QUE NO ÉS DE LA TRIBU ,NOLESTA. EL DR. GARY DE LONDRES DIU "QUE'LS CATALANS SÓN ANTISOCIALS.AQUESTA ÉS LA RAÓ DE'L CONFLICTE (I EL MATRIARCAT).