Publicitat
Política · 30 de Setembre de 2010. 21:31h.

Si no té competències, per què inaugura comissaries?

El número dos d'Interior ha presidit fins i tot desplegaments dels Mossos

Si no té competències, per què inaugura comissaries?

Boada dóna la mà a uns Mossos, en un acte a Tarragona

El conseller d'Interior, Joan Saura, ha excusat la presència del número dos del departament, Joan Boada, durant els disturbis a Barcelona durant el 29-S
perquè, segons el conseller, no té competències en matèria de seguretat. Però la veritat és que Boada, com a número dos d'Interior, ha desplegat una intensa activitat pública amb Mossos d'Esquadra com mostren les fotos.

Boada, cap de llista d'ICV per Girona a les properes eleccions al Parlament, ha presidit entre altres el desplegament dels Mossos a Tarragona. El secretari d'Interior també va presidir el desplegament dels Mossos d'Esquadra a Amposta (Terres de l'Ebre). I, per exemple, va participar a la jornada de portes obertes de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya o va ser l'encarregat de signar el conveni de cooperació transfronterera amb la Guàrdia Civil i la Gendarmeria, entre d'altres.

Boada, en un esdeveniment organitzat a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 vado, bcn, 01/10/2010 - 21:47

Sobretot polis per evitar xoriços com el matas, el camps, el millet, el ex tesorer del PP, tota la tropa del cas malaya, el ex cap de la guardia civil, el fabra el president de la diputació d'alacant etc.. que per cert no són ni rumans., ni marroquins, son d'aquí.

#4 Mateu, Barcelona, 01/10/2010 - 09:03

Cal posar mes mossos d'esquadra i policies en general que lluitin contra els lladres romanesos,magrebins i demés perquè els lladres institucionals no admeten competència.

#3 toni r.r., SABADELL, 01/10/2010 - 08:20

Los vividores y muñidores de los ciudadanos no tienen escrúpulos. Son así de caraduras.....

#2 Pocasoltes, bcn, 01/10/2010 - 00:20

Otro claro exponente. Estos señores en la empresa privada no durarían ni 15 minutos. Es más, ni les aceptarían el curriculum. A cuantos los habéis visto cesar en política y triunfar en empresas privadas, pero privadas de verdad?

#1 Sol, Madrid, 30/09/2010 - 23:47

No me extraña que necesiten comisarias y antidisturbios y más, si tienen que defenderse de la horda de islamistas y ahora rumanos que les están invadiendo la región... Cuando Anglada tenga más votos, podrán ustedes estar más tranquilos