Política · 29 de Novembre de 2011. 16:45h.

SI proposa destinar els dos milions del Grupo Godó a la CCMA

"El que no podem és dedicar els diners públics als mitjans privats, especialment als mitjans dels amics i coneguts"

El portaveu de Solidaritat Catalana per la Independència (SI), Alfons López Tena, ha acusat el Govern de fer retallades als mitjans de comunicació públics, mentre "regala diners als mitjans privats, concretament al Grupo Godó".

López Tena ha criticat "tant els dos milions d'euros que s'ha publicat ara sense concurs, per assignació directa, a dit, a efecte d'introduir píndoles comunicatives en els seus mitjans, com per altres vies, com ara els abundosos exemplars de La vanguardia que es troben a les línies de Rodalies, que ja està tan clar que no només no es reparteix La vanguardia normal sino que és una Vanguardia específica, imprés a la primera pàgina 'exemplar per a Rodalies'".

Segons el diputat independentista, "el que no podem dedicar són els diners públics als mitjans privats, especialment als mitjans dels amics i coneguts".

López Tena, durant la roda de premsa
Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#10 Terraxa, Terrassa, 30/11/2011 - 08:34

Per què no tornen els 2 milions als seus legítims propietaris?
ço és als CONTRIBUIENTS,
en comptes d'alimentar l'aberrant pou sense fons de 2.700 empleats que és la CCMA.
O la Vanguardia, o qui sigui
PROU CALERS PER A MITJANS DE COMUNICACIÓ!!

#9 Cat a crack, Bcn, 29/11/2011 - 23:59

Per cert, les paraules d,en Basté van ser que ell habia estat preguntant als responsables de RAC i que li habien assegurat q entre RAC1 i RAC105 no arrivaben al milio d,euros. El q no va dir el " Premi Planeta" es q sumant la part de 8tv suma 2000000 d,euros!!!! Ole,oleee!!!

#8 Cat a crack, Bcn, 29/11/2011 - 23:54

Els dos milions són per fer pindules d publicitat exclusives per a la audiencia d RAC i 8tv on s,els demana q es posin el casc. La audiencia de TVC no cal que s,el posi, gràcies.

#7 Francesc, Barcelona, 29/11/2011 - 20:28

I la vanguardia en els seus articles ha engegat aquests dies una campanya totalment "desinteressada " contra TV3. Ara dels 2 mil.lions d'euros que ells han cobrat de diners públics no en diuen res als seus lectors.

#6 Maria, Barcelona, 29/11/2011 - 19:20

Costa d'entendre que retallin de mitjans públics de comunicació, per raó de la crisi, i que simultàneament subvencionin un grup privat de comunicació.I posats a dir, perquè ho fan al grup Godó de manera directa i sense concurs.