Publicitat
Política · 22 d'Agost de 2011. 20:06h.

SI proposa un front patriòtic

López Tena i Guia rebutgen enteses amb forces polítiques autonomistes

SI proposa un front patriòtic

López Tena i Guia, durant l'acte a la Universitat Catalana d'Estiu

El diputat de Solidaritat Catalana per la Independència, Alfons López Tena, i el membre del comitè executiu del PSAN, Josep Guia, han defensat un front patriòtic en un acte organitzat per la Universitat Catalana d'Estiu.

López Tena ha apostat per la necessitat de prioritzar la lluita per la independència per a gestionar polítiques pròpies i la necessitat d’aconseguir una majoria social independentista.

Segons el notari, la unitat de l’independentisme només té sentit sempre i quan treballi en la coordinació d’accions que avancin cap aquest objectiu i no per a gestionar les engrunes de l’autonomisme.

El dirigent de SI ha rebutjat pactes i enteses amb forces polítiques autonomistes perquè són l’adversari de l’independentisme.

Per la seva banda, Guia, en la mateixa línia, ha remarcat que l’objectiu de la unitat de l’independentisme és la lluita per la unitat i independència nacional i no la gestió de l’autonomisme.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#11 Kropotkin, Vic, 24/08/2011 - 09:01

Jua, jua, jua,...

#10 Marc, Barcelona, 23/08/2011 - 16:00

Ja veureu com en Tena, per variar, farà veure que organitza la festa de la unitat però a última hora l'anul·larà amb qualsevol pretext, i l'independentisme quedarà novament desacreditat. Aquesta és la tasca per a la qual treballa. Només cal analitzar els fets més enllà dels focs artificials.

#9 Francesc, Barcelona, 23/08/2011 - 12:07

A parer meu, caldria una colició electoral entre SI, Reagrupament i ERC. i les CUPS. Farien la gran campanada electoral. I es desfermaria un entusiasme general per la independència!

#8 Francesc, Barcelona, 23/08/2011 - 12:04

La independència de Catalunya demana que cadascú de nosaltres tregui el millor de si mateix i que se sàpiga passar pàgina als aspectes millorables d'en tal o en tal altre. Actuem en positiu, a la manera d'en Guardiola!

#7 Jordi Tallaferro, Barcelona, 23/08/2011 - 10:33

En cap cas la independència de cataslunya pot passar per mans de comunistes fracassats. EDl Sr Lopez tena hauria de mirar millor amb qui s'ajunta.