Publicitat
Política · 26 de Setembre de 2012. 18:28h.

SI proposa una gran coalició

López Tena diu que "ja no hi ha gent disposada a matar per Espanya"

El portaveu de Solidaritat Catalana per la Independència (SI), Alfons López Tena, ha proposat una gran coalició del nacionalisme i ha assenyalat que "els espanyols han canviat. Primer, perquè ja no hi ha gent disposada a matar per Espanya. I segon, perquè encara que volguessin no s'ho poden permetre".

Segons López Tena, l'única opció perquè Catalunya no sigui independent seria que "la majoria dels catalans no la vulguin". Però en aquest sentit ha reblat que "el poble s'ha posat en marxa" cap a l'estat propi.

El diputat independentista s'ha adreçat a Artur Mas per dir-li que "li donarem suport sempre i quan no defalleixi". "Tots som Convergència, tots som Unió, tots som Esquerra, tots som Iniciativa, tots som Esquerra Unida i Alternativa, tots som Solidaritat, tots som la CUP... perquè tots som patriotes. Hem de deixar de banda les diferències concretes i posar-nos al servei de Catalunya per aconseguir un estat lliure i sobirà", ha reblat.

López Tena ha remarcat que la convocatòria electoral "ha donat al poble de Catalunya una cita amb el destí". El portaveu de SI ha titllat de "Govern escanyat" l'executiu de la Generalitat com a conseqüència d'uns "Governs espanyols que han tingut una actitud sistemàtica de destrucció de Catalunya i del Govern de la Generalitat".

López Tena, durant la seva intervenció
Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#7 Jose Manuel, Madrid, 26/09/2012 - 20:49

A matar no sé, pero a morir si quieres se lo preguntas a alguno de los soldados que tenemos en Afganistán, y mejor si lo haces en persona.

#6 Jordi, Horta, 26/09/2012 - 20:14

Sou el cancer de l'independentisme amb aquesta llengua quinqui que només diu ximpleries.

Ves que no feu de tontos utils de CIU perquè aquests tornin a capitalizar molts vots descontents de l'independentisme.

#6.1 pep, manresa, 26/09/2012 - 21:12

Vols dir que saps el què dius?
Potser que abans d'escriure segons quines tonteries escoltéssis bé les paraules de l'Alfons López Tena, sempre parla clar i directe al quid de la qüestió amb un esperit constructiu i gens partidista, al contrari del què fas tu
No seràs per casualitat un troll del CNI?

#6.2 Jordi, Bcn, 26/09/2012 - 23:31

#6.1

dir que "ja no hi ha gent disposada a matar per Espanya" és un discurs quinqui totalment fora de lloc. La societat civil necessita altres discursos i escoltar una altre musica des de l'independentisme. Es veu que si tens discrepancies amb el discurs del Tena ets espanyol. Deu n'hi do!

#5 spanish, Madrdi, 26/09/2012 - 19:51

pues solo hay que ver madrid la que han liado y el despliegue que han hecho por ciudadanos que se concentraban alrededor del Parlamento......cierto clacadito a Yugoeslavia, lo que oasa que el papel de Serbia casa más con los nacionalistas catalanes ya hacen listas de pureza

#5.1 pep, manresa, 26/09/2012 - 21:13

No, si el que fa llistes és el Fernandez Vara, gens sospitós de ser "nacionalista" català

#4 fells, Barcelona, 26/09/2012 - 19:42

L'eix de l'espanyolisme unitarista ha estat Castella. Amb la independència de Catalunya, i encara afegint la d'Euskadi, Galícia, València i Balears, Castella es queda intacta. Només perden uns territoris que, de fet, no eren seus. És lògic que no vulguin fer guerres. Hi poden perdre molt.

#4.1 Mohammed Abdullah, Ceuta (España), 26/09/2012 - 19:52

Eso de que en Valencia o Palma van a ir a algun lado con ustedes vaya usted a explicarselo a valencianos y baleares que me parece que no se han enterado aun...

#4.2 mojame pig, melilla ( marruecos), 27/09/2012 - 07:51

Lo unico cierto es que ceuta si que pronto va ser marroqui,estaras en tu salsa chilaboso,auqne me da que escribes desde BCN

#2 Mohammed Abdullah, Ceuta (España), 26/09/2012 - 18:59

Efectivamente señor Lopez Tena, nadie en España mataría para imponerles a los secesionistas la unidad, por desgracia Terra Lliure mediante, si ha habido secesionistas dispuestos a matar por la secesión, asi que los discursitos pacifistas a los de sus filas que son a los que hay que convencer

#2.1 mojame aburrado, melilla ( marruecos), 26/09/2012 - 19:29

Anda leete a PIO MOA,que como buen españopaleto de bien,teneis una buena memoria selectiva,lo digo por los buenos admiradores del graposo.

#2.2 pepe, andorra, 27/09/2012 - 11:04

q conio tendra q ver Don Pio Moa con recordar q los terroristas de Terra Lliure, por cierto, muy malos y muy cobardes, estan integrados en el ultranacionalismo catalan mas radical. Y es mejor leer a pio moa q creerse las mentiras de los ultras catalanistas, los conversos sois los peores.