Publicitat
Política · 15 de Febrer de 2012. 18:37h.

SI retreu a Mas que afirmés que "el PP no comptarà amb CiU durant una generació"

El Parlament aprova la Llei de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals amb els vots de CiU i PP

El diputat de Solidaritat, Uriel Bertran, ha retret a CiU el pacte amb el PP i ha recordat que l'actual president de la Generalitat, Artur Mas, "deia fa un anys a La Vanguardia que el PP no podrà comptar amb CiU durant tota una generació". "Mentida, menteixen", ha afegit, durant la seva intervenció durant el debat de la llei de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), que ha quedat aprovada amb els vots de CiU i PP.

Bertran, que ha lamentat que el que vol CiU és "controlar els mitjans públics perquè reflecteixin la realitat que vostès volen", ha afirmat, després de comentar uns elogis de Mas a Zapatero, que "la percepció que té dels presidents espanyols el senyor Artur Mas és molt errònia i el senyor Rajoy el tornarà a enganyar una vegada més, perquè ja veiem com li van prenent el pèl".

"També van signar davant del notari que no pactarien amb el PP i se n'han oblidat. Deia el senyor Santi Rodríguez que han enviat el notari a l'atur, però saben on és el notari? Allà al fons de l'hemicicle, cansat de les seves mentides. El notari Alfons López Tena és aquí amb tots nosaltres", ha afegit.

CiU i PP han aprovat la llei òmnibus que modifica, entre altres, la llei de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) per reduir els seus òrgans de govern, entre acusacions dels altres grups de "involució" i de voler "gubernamentalizar i debilitar" a TV3 i Catalunya Ràdio.

La llei òmnibus de l'audiovisual, que a més de modificar la llei de la CCMA també reforma la del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) i la de Comunicació Audiovisual, només ha comptat amb els vots favorables de CiU i PP.

El text redueix de deu a sis els membres del CAC, de dotze a sis els del consell de govern de la CCMA i de 21 a 16 els membres del consell assessor de la Corporació, el que comportarà que només CiU, PSC i PP disposin de representants en els òrgans de direcció i la resta de grups no estaran representats.

La disminució de la pluralitat política en els òrgans directius de la CCMA i del CAC pel que fa a la seva composició actual, realitzada amb el pretext d'afavorir l'austeritat, ha estat molt criticada per part dels grups de l'oposició.

Uriel Bertran mostra la portada de La Vanguardia
Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#3 Gerard, Barna, 16/02/2012 - 13:59

Us imagineu l'Antich, el Foix o un d'aquests de director de Tv3? Uf, quin calfred només de pensar-ho!

#2 cacaforta, cinc claus, 15/02/2012 - 21:11

M'agrada aquesta gent de ciutadans, espero que aquests siguin independentistes de veritat i que no els hi agradi la poltrona com els altres.
Les pròximes eleccions els voto.

#2.1 GUIM, Barcelona Catalunya, 16/02/2012 - 11:08

Aquest no és pas de ciutadans sinó de SI (Solidaritat catalana). Hem de saber què votem que després venen els disgustos.

#1 carracuca, barcelona ESPAÑA, 15/02/2012 - 18:55

otro que tal baila, son tres pelagatos y el ruido que arman. A vosotros si os mintió el exemperador culerdo, cuando ya tenía la poltrona en la ciudadela os puso los cuernos y se largó con los de la erc para apalancarse también en el cortijo de san jaume. Preocúpate de eso y no digas tanta chorrada

#1.1 miquel, barcelona, 15/02/2012 - 20:33

Molt ben dit Bertràn. I a aquest ignorant del carramerdes que sen´assabenti abans d´escriure i no digui tantes " capullades".

#1.2 Tomeu, Palma, 15/02/2012 - 21:21

massa temps cara al sol i vas agafar una insolació...