Publicitat
Política · 25 de Març de 2019. 19:11h.

“Si sortiu, us massacren”

Una mosso d’esquadra va recomanar la Guàrdia Civil no sortir pel passadís de l’ANC

Un tinent de la Guàrdia Civil ha declarat en el judici del procés que una agent de seguretat ciutadana dels Mossos d'Esquadra va advertir-lo que si sortien del Departament d'Economia pel passadís de voluntaris de l'ANC “us massacren”.

El testimoni ha indicat que mentre plantejaven alternatives per sortir de la conselleria després del registre del 20 de setembre, una mosso d'esquadra va demanar a l'operatiu de la Guàrdia Civil si “us esteu plantejant sortir per allà?”. La Guàrdia Civil els va respondre que sí, i l'agent de la Policia de la Generalitat els va avisar que “si sortiu per allà, us massacren”.

El cap de la seguretat de la Guàrdia Civil el 20-S ha declarat que tampoc “veia clar” utilitzar el cordó de voluntaris de l'ANC per evacuar la conselleria. “Jo no m’arriscaria a fer sortir la senyora lletrada per allà. Si hi ha un cordó policial, sí; si hi ha un cordó de la Brimo, ens ho podem plantejar. Però amb un cordó de voluntaris de l'ANC, jo això no ho veig segur”, ha indicat.

El guàrdia civil ha descrit de “hostil” l'ambient de la manifestació del 20 de setembre en contra del registre en Economia. “Ens insultaven, ens deien fills de puta, feixistes, vosaltres feixistes sou els terroristes o aquesta nit la passareu aquí i amb el dit ens feien el senyal de tallar-nos el coll”, ha manifestat.

El tinent, d'altra banda, ha assenyalat que es va negar a parlar amb el major dels Mossos d'Esquadra, Josep Lluís Trapero, per una qüestió de protocol. “Un tenint no té perquè parlar amb el director o cap dels Mossos. El protocol a la Guàrdia Civil no és així”, ha precisat.

L'agent també ha afirmat que va parlar amb Jordi Sánchez durant aquella jornada per demanar-li que desconvoqués la concentració però “Sánchez em va dir que no podia fer res, que la gent no li permetria desconvocar la concentració”.

Una de les concentracions del 20-S de 2017 en contra dels escorcolls de la Guàrdia Civil
Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#12 XVOXVOXVOX, =155 y VOX ... forEVER ... en CATALUÑA y Resto de ESPAÑA !!! =, 26/03/2019 - 09:59

=VOX=

"responde" a la EXTREMA-IZQUIERDA:

“NO vamos a aceptar, Ni a TOLERAR

que los TOTALITARIOS

de los "PODEMITAS"

ó de los SEPARATISTAS...

nos "expulsen" de las CALLES,

ni de las URNAS”...

#7 Sebastià, Barcelona, 26/03/2019 - 09:13

La valentia dels sediciosos/processats es la mateixa que els de la massa. Quan estan amb el ramat tot son desafiaments: "ni un pas enrera" "fins al final" "no passaran", pero després davant del jutge "tot era simbolic", "no recordo", "era un tal Toni",etz i la culminació dels valents es materialitza amagant-se en un maleter i fugint com ra

#6 a -Jordi Sánchez- se li escapa un =“fill de puta”=... , quan declara el capità de la Guardia Civil..., 26/03/2019 - 09:03

Un tinent del 20-S diu que Jordi Sánchez

exercia de "CAP"

“sobre la MASSA”...


Diu que els Mossos sabien des del matí

que als cotxes hi havia armes

i que Laplana "ACATAVA"

tot el que deia l'exlíder d'ANC...

#5 a -Jordi Sánchez- se li escapa un =“fill de puta”=... , quan declara el capità de la Guardia Civil..., 26/03/2019 - 08:58

=Judici "TS"=

Rac1 assegura

que a -Jordi Sánchez-

se li escapa un =“fill de puta”=...

quan declara el capità de la Guardia Civil...

#4 ¡¡¡ ESTA NOCHE NO TENÉIS COCHE !!! ... ... ..., ¡¡¡ ESTA NOCHE DORMIRÉIS AQUÍ !!!, 26/03/2019 - 08:56

=Judici "TS"=

-Teniente de la Guardia Civil- :

El "20-S",
la MASA-TUMULTUARIA
que ASEDIABA
La Consejería·de·Economía...
profería a la G.C.
INSULTOS y AGRAVIOS:
Fora les Forces d'ocupació!
Fills de p**a!
Feixistes!
¡¡¡ ESTA NOCHE NO TENÉIS COCHE !!!
¡¡¡ ESTA NOCHE DORMIRÉIS AQUÍ !!!