Publicitat
Política · 14 de Març de 2012. 17:50h.

SI tracta de "lladres" els indultats d'Unió

"Duran no es dedica a Madrid a aconseguir traspassos per Catalunya, sinó a aconseguir indults per als corruptes del seu partit"

El diputat de Solidaritat, Uriel Bertran, ha tractat de "lladres" i "corruptes" els dirigents d'Unió, Josep Maria Servitje Roca i Víctor Manuel Lorenzo Acuña, condemnats pel 'cas Treball' i indultats el passat divendres pel consell de ministres.

Bertran, durant el ple d'aquest dimecres al Parlament, ha dit que "el tripartit que es consolida a Catalunya és el tripartit format per CDC, UDC i PPC i que aprovarà la Llei de Mesures Fiscals i Financeres, el mateix tripartit que es dedica a Madrid a indultar lladres a indultar corruptes condemnats per la Justícia, tot indultant, amb el PP al capdavant, alts càrrecs de CiU d'altres legislatures".

"El que fan és utilitzar el poder polític per vulnerar les condemnes, per indultar lladres que ara haurien d'estar entre reixes. En un moment de crisi econòmica, en un moment de recessió és especialment indignant que estiguin utilitzant el poder per indultar lladres i corruptes", ha afegit el diputat de Solidaritat.

Bertran, dirigint-se al diputat del PPC José Antonio Coto, ha preguntat: "què els ha donat a canvi CiU per aquest indult, senyor Coto? Quin preu n'ha pagat Catalunya? Quin preu ha pagat el senyor Duran Lleida, president de la comissió de traspassos Estat-Generalitat, que es dedica a utilitzar la seva influència a Madrid no per aconseguir traspassos per als ciutadans de Catalunya, sinó per aconseguir indults per als lladres i corruptes del seu partit?".

Uriel Bertran, durant la seva intervenció al Parlament
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Àurea, Barcelona, 16/03/2012 - 11:43

Molt bé Uriel Bertran i Solidaritat per la independència. Esteu complint el que vàreu prometre. Us tornarem a votar.

#6 Pere, Lleida, 14/03/2012 - 21:55

No ens queixem. Són els nostres patriotes i cal respectar-ho. Al cap i a la fi, si han robat ho han fet per poder continuar lluitant contra l'ocupació espanyola. Quan siguem independents els honorarem i tindran la seva plaça com qualsevol altre heroi nacional. Visca Catalunya lliure!

#5 Joan, barcelona, 14/03/2012 - 21:37

Es pot dir més alt, però no més clar.
LLADRES!

#4 Francesc, BCN, 14/03/2012 - 21:19

Perdoneu però aixó no és un país normal-civilitzat, sincerament s´acosta més a una gran casa de putes. Resulta que per dir les veritats, ets una persona ingrata, maleducada i no sé cuantes coses més, però si veus a un altre robant diners i calles ó fas veure que no saps res, ets un caballer.

#3 Man, manresa, 14/03/2012 - 20:42

On és la justícia ??. Quan començarem a mou-rens?.