Publicitat
Política · 2 de Febrer de 2012. 13:55h.

SI tracta Mas de "lacai al servei d'Espanya"

"La casa gran que prometia és el Palacio de la Moncloa"

SI tracta Mas de "lacai al servei d'Espanya"

Uriel Bertran

Solidaritat Catalana per la Independència ha valorat la reunió que van celebrar ahir el president espanyol Mariano Rajoy i el president de la Generalitat Artur Mas. El diputat Uriel Bertran ha estat constatat “que els resultats d’aquesta trobada són els més negatius de les reunions realitzades en els darrers 32 anys ja que Artur Mas torna amb les mans buides, i no només això, sinó que Rajoy s’emporta les mans plenes en arrencar el suport incondicional a les polítiques del PP que aniran contra els interessos de Catalunya”.

El diputat independentista ha denunciat que “Espanya ens roba els diners, ens roba els aeroports, ens vol robar la nostra llengua i l’aigua de l’Ebre” i s’ha preguntat “què fa Artur Mas al respecte” per contestar “doncs li dóna suport incondicional només a canvi de ser escoltat”.

Uriel Bertran ho ha exemplificat amb un “la casa gran que prometia Artur Mas és el Palacio de la Moncloa i ara el PP podrà imposar tota la seva agenda espanyola a Catalunya amb el suport explícit de Convergència i Unió”. “La mateixa actitud de covardia política que el va dur a retallar l’Estatut amb Zapatero a la Moncloa és la que el va dur ahir a no abordar cap dels atacs sistemàtics que rep el nostre país i avalar l’agenda política espanyola incondicionalment” ha reblat Bertran.

En definitiva, la valoració que es fa des de Solidaritat de la trobada d’ahir no pot ser una altra que “molt negativa” ja que Artur Mas “està actuant com un lacai al servei d’Espanya”. Bertran ha afirmat que Mas “ha tornat amb la cua entre les cames i Catalunya es troba avui més indefensa que mai”.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#13 Fran, Llinars, 03/02/2012 - 13:51

Aquets indepes ja saben que estem en crisis?

#12 lo Sisco el Rutx, Terrassa, 03/02/2012 - 13:36

Quina pena ! Amb aquesta actitut no es difícil vaticinar que poca cosa te SI que fer en la política. Continúa atacant a qui deuria recolzar...acabaran en el no res.

#11 CONXINXINA, mallorca, 03/02/2012 - 11:01

QUE N'ÉS D'ATREVIDA LA IGNORÀNCIA!! AQUEST DE SI són tres a xuclar del Parlament. Que no donguin consells a ningú. uTILITSEU LES NEURONES PER A SOBREAVIURE.nOMÉS VOLEM XUCLAR CÀMARA, PER SORTIR AL MITJANS. ENCARA QUE SIGUI PER DIR RUCADES.,PENOSOS., SOU PENOSOS !!!

#10 Enric_J_M, Bcn, 03/02/2012 - 10:01

Aquests de SI, sempre a veure qui la diu més grossa... no heu trobat altres formes de sortir als mitjans?

#9 Maria, Bcn, 02/02/2012 - 20:37

Per desgràcia pels catalans, l'Uriel té tota la raó.

#9.1 Falciot, Montseny, 03/02/2012 - 14:42

Mas, la minyona d'Espanya.

#9.2 jordi, salou, 03/02/2012 - 17:39

Mas el cambrer del PP