Publicitat
Política · 3 de Setembre de 2012. 13:18h.

SI veu la Diada com el punt de partida de la independència

Bertran afirma que la manifestació "representarà un punt de no-retorn en el procés”

SI veu la Diada com el punt de partida de la independència

Uriel Bertran

El secretari general de Solidaritat (SI), Uriel Bertran, ha manifestat que “la manifestació de la Diada representarà un punt de no-retorn en el procés d'independència” i des de Solidaritat “estem fent arribar a tots els racons del país que aquesta Diada sigui una eclosió de l'independentisme al carrer”.

Bertran ha destacat que “aquesta és la primera gran manifestació independentista que viurà el país” i ha considerat que serà “fet històric que explicitarà la necessitat de l'assoliment de la independència política”.

El diputat de SI ha alertat també que, a diferència del 10J, “avui hi ha una força política que no deixarà passar aquest clam i el farà arribar al Parlament”. “Tota aquesta demostració de força tindrà una conseqüència clara, efectiva i política a partir del 12 de setembre al Parlament” ha assenyalat Bertran “encara que hi hagi forces que vulguin aprofitar-se de tota aquesta força política en benefici propi i per cercar un pacte fiscal amb Espanya impossible”.

Finalment, Bertran ha destacat que “l'absència de Mas ha clarificat que la manifestació és per la independència i ha fet que molta més gent s'hi vulgui sumar” i aquesta vegada “hi haurà una translació del sentit de la manifestació al Parlament per evitar que CiU l'adulteri”. “S'han acabat les velles estratègies d'engany del catalanisme tradicional i covard”, ha reblat.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 Martín Martínez Mart, Barna, 03/09/2012 - 20:39

Si ja estàs en el trampolí, tu et llances!..Encara que la piscina tingui poca aigua.

#8 Català, Barcelona, 03/09/2012 - 18:39

Gran Uriel!! Endavant SI!!

#7 spanish, Madrdi, 03/09/2012 - 18:31

un punt de no retron no vol dir inmediatament avançar et pots quedar 33 anys quiet

#6 Untermensch, Badalona, 03/09/2012 - 18:22

La misma canción de siempre. Ya aburren hasta a las ovejas... Me aburrooooo, que diria Homer Simpson...

#6.1 dimarts, barcelona, 04/09/2012 - 12:11

Está muy claro que debes aburrirte en los diarios digitales en catalan, en primer lugar porquè no debes entender el sentido de lo que se dice en ellos. Si te aburres no entres, no te preocupes, no necesitamos tus bostezos. Este no debe ser tu foro.

#6.2 dimarts, barcelona, 04/09/2012 - 12:12

Está muy claro que debes aburrirte en los diarios digitales en catalan, en primer lugar porquè no debes entender el sentido de lo que se dice en ellos. Te hacen falta conocimientos històricos. Si te aburres no entres, no te preocupes, no necesitamos tus bostezos. Este no debe ser tu foro.

#5 JOAN LOPEZ TENA, BCN, 03/09/2012 - 16:10

S.I. :L'INDEPENDENCIA ÉS COSA DEL CIUTADANS DE CATANYA. A HORES D'ARA N'HI HA UN 12 % AMB LA PRIORITAT DE FER TR´ÇOS L'ESTAT.PACIENCIA...