Publicitat
Política · 26 de Novembre de 2010. 18:13h.

Silenci de Carretero sobre les "envestides" de Laporta i Puigcercós

Considera que demanar el vot útil "és una irresponsabilitat, per no dir una indecència"

Silenci de Carretero sobre les "envestides" de Laporta i Puigcercós

Carretero, a la conferència

Joan Carretero manté silenci sobre les "envestides" que aquests darrers dies li han llençat Joan Laporta i Joan Puigcercós. Els líders de SI i Esquerra "han accelerat aquests dos darrers dies les seves crítiques contra Reagrupament", segons ha denunciat el partit, i tots dos han apel·lat al vot útil.

Aquest divendres, en un dels darrers actes celebrats per Reagrupament, en una conferència-debat a la Facultat de Comunicació de la Universitat Ramon Llull (Blanquerna), Carretero ha insistit que demanar el vot útil "és una irresponsabilitat, per no dir una indecència" i que el que cal és "un vot franc i lliure".

Durant tota la campanya electoral, ha dit, Carretero i la resta de candidats de Reagrupament "han mantingut una actitud de respecte cap a les altres forces polítiques, ja que l'interès de la formació no era criticar ningú sinó explicar les propostes de la triple recepta: independència, democràcia i treball".

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 Confuci, Vic, 28/11/2010 - 01:02

Si en Joan Carretero diu que REAGRUPAMENT sempre ha respectat a les altres forces politíques, deu estar ben sort o potser mancat de memòria.
Ell hi era davant quan en Jaume Fernandez va tractar de flautista d'Hammelin en Jan Laporta i de rates i ratolins els seus excompanys de Rcat que anaren a SCI

#13 Juan, ESPAÑA, 27/11/2010 - 18:40

Lo que ESPAÑA no debe de tolerar son personajes tan siniestros como Carretero. El resto de políticos catalanes son monaguillos comparados con este mesias. La policía debería de investigar Reagrupamiento por ser extremamente peligroso para ESPAÑA y aplicarle la ley antiterrorista, si es preciso.

#12 cartanya, bcn, 27/11/2010 - 13:17

Carme Mollerusa, Roger Barcelona, que votareu a ERC, per casualitat, o potser que a SI. Mes mentides no es podend dir en tan poc espai.

#11 JJJ, Lleida, 27/11/2010 - 09:11

Dons els metodes que han emprat en la campanya electoral, en lo referent a enganxada de cartells, al menys a Lleida ha estat la de saltar-se la llei local per on els ha donat la gana, semblaven mes aviat milicians de les FAI o CNT,avasallant tot allo que s'els hi ficave per davant.Intolerancia total

#10 Salvador, Terrassa, 26/11/2010 - 23:57

Clarament, Reagrupament es el discurs independentista mes assenyat, per aixo l'han silenciat i dividit. Esperem que diumenge aconsegueixi molts vots. El meu el te segur.