Publicitat

El conseller no es defensa a ell ni als Mossos de les crítiques de la CUP

Silenci de Jané

Jané en una imatge d'arxiu

El conseller de l’Interior, Jordi Jané, no ha fet declaracions aquesta setmana i encara no ha respost la CUP que ha demanat la seva dimissió i ha carregat contra els Mossos per haver detingut a cinc ‘cupaires’ per ordre judicial que s’havien negat a declarar davant l’Audiència Nacional. Jané no ha sortit en defensa pròpia ni tampoc ha defensat el cos.

La diputada de la CUP, Anna Gabriel, ha acusat Jané de tenir una ”servitud a tribunals d’excepció” i d’actuar amb una “mentalitat autonomista”. La també diputada Eulàlia Reguant ha carregat contra els agents que van participar en les detencions i ha afirmat que van actuar amb “celeritat davant ordre de l’Audiència Nacional”. La regidora de la formació a Barcelona, Maria José Lecha, va acusar els mossos i al conseller de l’Interior de prendre “mesures contra l’esquerra independentista i les manifestacions de lliure expressió”.

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha afirmat en una entrevista a Ràdio 4 que “no hi ha motius per demanar la dimissió del conseller Jané, sinó per estar al seu costat i dels Mossos”.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#5 Alejandro, Barcelona, 14/12/2016 - 09:23

Y qué van a decir si están todos cagados por las reacciones y consecuencias políticas si se enfrentan a la CUP. Esta formación cupera me recuerda a los dioses del antiguo Olimpo, que transgredían sus propias normas, que eran vengativos, crueles y sinvergüenzas.

#4 La Tia, Riudoms, 14/12/2016 - 09:03

Los Mossos policia politica?

#2 Eulaliu, Barcelona, 13/12/2016 - 23:50

El matrimoni Jané / Gil és la família més ben retribuida de la Generalitat... és clar que calla... no fos pas que...

#1 Pepet, Sabadell, 13/12/2016 - 22:27

Només faltaria que molestes a la CUP; podria ser contraproduent i molestar al Govern i qui sap el que podria succeir. La situació és insostenible; la CUP ja es va carregar al President Mas, després de fer-lo arrossegar com un cuc i això no ha servit d'experiència per Puigdemont.Pobres de nosaltres