Publicitat
Política · 7 d'Octubre de 2021. 08:43h.

Silenci de la consellera després dels incidents a l'Autònoma

Gemma Geis ja va titllar l'AEB de "feixista"

Silenci de la consellera després dels incidents a l'Autònoma

La consellera d’Universitats, Gemma Geis, no ha condemnat ni ha fet cap referència als incidents viscuts dimecres a la UAB, quan la carpa de l’entitat constitucionalista S’ha Acabat va ser trencada i diversos diputats de Ciutadans van ser ruixats amb líquids.

Geis ha mantingut silenci i durant el dia d’ahir només va fer una piulada a twitter per explicar que “el rumb que he fixat a @universitatscat és molt clar: rigor, consens, defensa dels drets lingüístics i del professorat”.

“No tolerarem l’assenyalament amb falses acusacions. Per més mentides i requeriments penals no aconseguiran alterar el bon desenvolupament del curs universitari”, ha dit.

La consellera de Junts dies enrere ja va qualificar de "radical" i "feixista" l'associació Assemblea per una Escola Bilingüe a Catalunya (AEB), després que la Justícia li donés la raó i ordenés la Generalitat no discriminar els alumnes castellanoparlants a la Selectivitat.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#17 bejota, bcn, 07/10/2021 - 14:44

El voto de Lérida vale casi 3 veces que en Santa Coloma de Gramanet. TENÉIS UN 26% DEL CENSO (UNA PERSONA UN VOTO)EN LAS "PLEBISCITARIAS" DEL 14-F. Otto Von Bismarck : "España es el pais más fuerte del mundo: los españoles llevan siglos intentado destruirlo y no lo han conseguido".
HAY MUCHAS GEMMA Y RAHOLA ...(SIC)

#16 Neferu, Barcelona, 07/10/2021 - 14:07

Y cómo no va a estar callada si ella es una más de los /las políticas/políticos que fomentan el odio en las universidades catalanas.

#15 Salambó, Barcelona, 07/10/2021 - 13:40

Coño, ahora me entero de que hay una consejera de Universidades.
Si, claro, si lo piensas es lógico.
El sueldo debe ser el doble del del presidente español, como la mayoría de estos carguitos.

#14 marc, barcelona, 07/10/2021 - 13:30

Silencio de la autonoma y de los socialistas, los podemitas,y sus periodistas de la sexta, la ser, el pais...esos que se llenan la boca llamando a todo fascista menos a quienes actuan como unos autenticos fascistas en cataluña, asi de cinicos son.

#13 Carme, Barcelona, 07/10/2021 - 12:44

Que sra.consellera, atacant cada dia més a la gent que no pensen com vostè, això és perfecte per donar cada vegada mes vots a VOX,encara que no s'ho creguin es així, o es que fent aquest comentaris li han promès arreglar-li la vida a vostè i als seus?,ja s'ho trobaran, algun dia a Catalunya, manaran gent amb seny que bona falta fa.