Publicitat
Política · 12 d'Agost de 2020. 16:39h.

Silenci dels funcionaris del Parlament amb Xavier Muro

El Consell de Personal va denunciar "coaccions" de C's però callen amb les pressions de Torra

Silenci dels funcionaris del Parlament amb Xavier Muro

El secretari general del Parlament, Xavier Muro, al centre de la imatge

El Consell de Personal del Parlament de Catalunya no s'ha posicionat sobre el fet el president de la Generalitat Quim Torra hagi exigit públicament al president de la Cambra Roger Torrent el cessament del secretari general del Parlament, Xavier Muro per no haver publicat sencera la moció contra la monarquia que el Ple va aprovar divendres passat.

El silenci dels funcionaris contrasta amb la queixa que va presentar el Consell de Personal a la Mesa el passat mes de gener en la qual van denunciar "coaccions" i "ingerències" després que Ciutadans portés la Mesa i el President del Parlament al Tribunal Suprem per no retirar l'escó a Quim Torra. 

Els funcionaris, -tot i que en el text no esmentaven Ciutadans sinó que es referien a "un grup determinat"-, van emetre la queixa després que la formació taronja emprengués mesures pel seu posicionament en la inhabilitació de Torra. 

La queixa presentada aleshores per part del Consell de Personal del Parlament a la Mesa parlava de "constants ingerències" per part del grup en qüestió i s'afirmava que "no són pertinents determinades actituds que han patit alguns funcionaris de l'administració parlamentària a l'hora d'exercir les seves funcions".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat