Política · 3 d'Abril de 2019. 15:09h.

Silenci sobre Oriol Pujol

Torra evita replicar els retrets d'Arrimadas sobre la posada en llibertat de l'exdirigent de CDC

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha evitat el cas Oriol Pujol quan la líder de Ciutadans li ha tret el tema durant la sessió de control al Parlament. La Generalitat ha concedit el tercer grau a l'exdirigent de CDC i Oriol Pujol ja només ha d'anar a dormir a la presó entre setmana després d'estar tan sols 70 dies a la presó.

Arrimadas ha retret al president català la tasca del seu govern en polítiques socials i que destini diners per al procés sobiranista en lloc de donar suport als més necessitats. La dirigent de Ciutadans ha recordat en aquest punt l'Espanya ens roba, eslògan utilitzat per part de l'independentisme.

"Molts catalans sí que veiem com ens han robat alguns, com els corruptes com Oriol Pujol que vostès s'han donat molta presa per concedir-li el tercer grau i que ja estigui a caseta amb la família Pujol", li ha etzibat a Torra. El president, en la seva resposta, ha evitat referir-se a aquestes paraules d'Arrimadas.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 E. Payet, Barcelona, 03/04/2019 - 18:04

No es que los engañe a los suyos, es que nadie los contrataría, salvo que tuvieran algo que ver con las puertas. No me refiero a las puertas de todo tipo, de casa, de masia, de torres, de parking, de nave industrial, habló de las giratorias.
Una vez que tienen poder y dinero no quieren perderlo. Lógico. El meu país és tan petit que comença per m

#2 Talegon & Rufian "Fakes", WATERloo, 03/04/2019 - 16:49

Torra no es mas que un sicario del cartel pujolista/separatista.
Que va a decir?

#1 botifler1914, Sinitaca, 03/04/2019 - 15:43

Cerremos este Parlament carísimo, inútil y que solo sirve para empeorar la imagén que los ciudadanos tenemos de los políticos. Habrán 135 personas que deberán buscarse un trabajo honrado pero peores cosas hay en la vida.