Política · 21 d'Abril de 2016. 09:27h.

"S'imaginen què hagués passat si s'hagués cremat una senyera?"

El PPC denuncia el "fanatisme" d’Empar Moliner

"S'imaginen què hagués passat si s'hagués cremat una senyera?"

Empar Moliner

La portaveu adjunta del grup parlamentari del PPC, Esperanza García, ha criticat que Empar Moliner cremés una Constitució espanyola a Els matins de TV3 i ha manifestat que el nacionalisme “crema els nostres drets; crema l’heterogeneïtat i la pluralitat social; crema la convivència; crema les il·lusions –mentides, supèrbia–; menysprea els altres”. “Això és el que ens assegura un horitzó ben socarrimat”, ha reblat.

Durant una interpel·lació a la consellera de la Presidència, Neus Munté, la diputada ha preguntat: “Vostès s’imaginen què hagués passat si s’hagués cremat una senyera? Què hagués passat si s’hagués cremat un Estatut? Què hagués passat si s’hagués cremat una bíblia o un alcorà? Què hagués passat? Doncs, això, vostès dirien que és rauxa creativa, que és sentit de l’humor?”

García ha rebutjat la valoració que va fer Carles Puigdemont a a l’entrevista que va concedir a La Sexta i ha manifestat que “no és ni llibertat d’expressió, ni un gag humorístic”. “Entre d’altres coses -ha afegit-, és un insult, que a més de costar-li als catalans aproximadament quaranta-cinc mil euros anuals en cinc minuts d’exaltació de sectarisme, intolerància, mal gust i fanatisme de la senyora Moliner, fer crítica social es pot fer des del respecte”.

“Fer crítica social i no fer happenings ni desqualificacions des de TV3, que es paga amb els diners de tots els catalans, és l’obligació, l’obligació dels mitjans de comunicació públics”, ha reblat.

Munté, en el seu torn de rèplica, ha donat “suport” Empar Moliner “davant de totes aquelles crítiques que l’han volgut demonitzar” i ha recordat que “es tractava d’una denúncia, d’una crema simbòlica d’un llibre amb unes falses portades de la Constitució espanyola”.

“És una denúncia, és una denúncia que fa la senyora Empar Moliner davant d’una sentència del Tribunal Constitucional que ha estat provocada per la suspensió del Govern del Partit Popular d’una part de la normativa que va habilitar aquest Govern per poder lluitar contra la pobresa energètica”, ha afegit.

Finalment, la consellera ha defensat la “llibertat d’expressió” i ha retret al PPC que “tenen vostès la pell molt fina per a tot allò que els convé”. També ha reiterat que Empar Moliner “el que vol és denunciar aquesta tremenda injustícia, aquesta decisió del Govern de l’Estat, que veig que a vostè no l’impressiona el més mínim”.

Esperanza García

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#22 Anti-bu..., barcelona, 22/04/2016 - 15:01

"¿S'imaginen que hagués passat si s'hagués cremat una senyera?"


-Pues que Empar Moliner trabajaría para 13TV y seguiría cobrando 40.000 euros al año, pero esta vez de los Obispos.

-Fácil.

#19 guillemg, bcn, 21/04/2016 - 13:42

La resposta de la consellera no és la correcta. Pot emparar la "llibertat" d'aquesta pallassa tipus Leo Bassi però no pot entrar a justificarla com ha fet. Desde quan una consellera avala la qualitat de continguts audiovisuals. No és la seva feina!

#17 pep-manlleu, manlleu, 21/04/2016 - 13:06

si els peperus o als ciutadanitus se os ocorreix algún cop cremar una sola senyera, encara que sigui petita, us cremarem totes les seus del país... aquí, POCA BROMA !

#17.1 Fran, barna, 21/04/2016 - 13:55

no tenéis cojones y lo sabes

#17.2 don Pelayo, Barcelona, 21/04/2016 - 15:50

Senyera...no pienso quemar ni una,porque tambien es una bandera que me representa...pero esteladas, he quemado tantas como he pillado ( o sea, un montonazo).
Si te pica,Pep, ráscate o jódete, como prefieras.

#16 Neferu, Barcelona, 21/04/2016 - 12:33

Sí, perfectamente me lo puedo imaginar....Todo el govern y todos sus acólitos estarían en pie de guerra, ofendidísimos por el ultraje.

#16.1 Karhu, Bcn, 21/04/2016 - 14:33

Comparar la quema de banderas con la de una constitucion, lo mismito es.

#15 Somcollonuts, Vic , 21/04/2016 - 12:08

Mas fea que Picio quemando la democracia.

Esta muchacha agraciada con el don de la belleza se pierde entre el Borne i el Port.