Publicitat
Política · 16 de Desembre de 2009. 23:05h.

Sirera demana a Montilla que faci "un regal a tots els catalans"

El líder del PP demana eleccions anticipades perquè "any nou, vida nova"

El president del grup parlamentari del PP, Daniel Sirera, ha recomanat al president de la Generalitat, José Montilla, convocar eleccions anticipades "per dignitat". Sirera, durant la sessió de control, ha recordat les darreres diferències en el si del Govern "sobre l'impost de successions, sobre la vegueria del Penedès, sobre la prohibició dels toros o sobre el referèndum sobre l'autodeterminació que estan impulsant fins i tot membres del seu partit" i ha demanat convocatòria anticipada "per no allargar més l’agonia" del tripartit.

"No mantingui, senyor president, un dia més aquesta ficció, no perdem més el temps. Senyor president, any nou, vida nova, nou govern. Ara que ve Nadal faci’ns un favor i un regal a tots els catalans i convoqui eleccions avançades senyor president", ha insistit. Sirera ho ha justificat perquè "com vostè ha estat aquests dies fora de Catalunya, de viatge, no ha tingut l'oportunitat de llegir els diaris i de veure el que han estat dient els seus socis de Govern, no? Perquè vostès el que han fet és convertir el Govern de la Generalitat en un autèntic festival de la discrepància".

Montilla ha replicat que "el debat i fins i tot les declaracions públiques formen part del lloc de la política partidària, del debat públic, no?, i mediàtic, i més encara, segurament, ara en un any en què ja hem entrat, o entrarem, que és electoral. Però el que importa és l’acció real del Govern, i aquesta no s’atura, no es paralitza" alhora que ha posat com a exemple "la inversió de 29 milions d’euros en el foment de la recerca" aprovada aquest dimecres pel Govern.

Daniel Sirera, en una imatge d'arxiu
Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Alcampelló, Barcelona, 17/12/2009 - 19:02

Que diga lo que quiera Sirera.Para Montilla, como si hablase en chino o en aranés.Con el poder se disfruta y se gana uno bien la vida.¿Para que arriesgarlo haciendo elecciones antes de que toque? Ya nos regalaron una bombilla. No hay que esperar más.

#2 Ramon, Barcelona, 17/12/2009 - 13:04

Va el tiu i parla de dignitat catalana . . . Quins sants collons! Etem farts d'espanyolistes i botiflers al nostre parlament i al nostre país!

#1 joan, manresa, 17/12/2009 - 10:26

Per acord unánim de la colla del Casal,li demanaríem la seva Dimissió.Per las sebas paraules,actuacions i no actuacions tenin l'honor de Ser El President de la Generalitat de Catalunya.No volem un funcionari ni un delegat del Govern.I a més amb el %qu