Publicitat
Política · 12 de Juliol de 2009. 09:53h.

Sirera elogia Sánchez-Camacho

Ha inaugurat la Universitat Liberal d’Estiu de Catalunya amb elogis cap a la presidenta del PPC

Sirera elogia Sánchez-Camacho

Daniel Sirera, en la inauguració de la Universitat

Daniel Sirera considera necessari impulsar un canvi polític a Catalunya en la mateixa direcció del que s’ha produït a Europa a les darreres eleccions europees. “Els europeus han parlat i han dit que no volen més intervenció de l’Estat sinó més llibertat, les polítiques socialistes s’han demostrat incapaces de lluitar eficaçment contra la crisi i a Catalunya –ha assegurat– només un PP català fort pot tornar a aconseguir que Catalunya esdevingui el motor econòmic d’Espanya. En aquest sentit, Sirera considera que la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho “és qui millor pot representar els canvis que Catalunya necessita per sortir de la crisi” i ha assegurat que “treballarà com el que més per aconseguir que el PPC esdevingui un partit de Govern també a Catalunya”.

El director de la Universitat Liberal d’Estiu de Catalunya, Daniel Sirera, ha manifestat, en la inauguració de la primera edició d’aquesta Universitat que la voluntat dels impulsors és que aquest espai esdevingui “un punt de trobada de tots aquells catalans que confien en el liberalisme com a palanca del canvi que Catalunya necessita”. En aquest sentit, Sirera vol que aquesta Universitat contribueixi a “incorporar a més persones al projecte polític liberal que representa a Catalunya el Partit Popular de Catalunya”.

Alguns dels professors que impartiran conferències durant aquests dos dies son els professors Miguel Ángel Quintanilla i Gonzalo Bernardos, el vicepresident de la Fundación Burke, Jordi Soley, Miquel Porta Perales, crític literari i comentarista polític i el secretari general de FAES, Jaime García-Legaz, entre d’altres.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Anda ya!, hospi, 12/07/2009 - 13:43

Si el Sirera es liberal jo soc metrosexual.