Política · 19 de Juny de 2008. 16:14h.

Sirera: "La roba bruta s'ha de rentar a casa"

"Rajoy no actua al dictat de la Cope", diu el president del PPC

Sirera: "La roba bruta s'ha de rentar a casa"

Daniel Sirera, el dia que Nebrera es va fer militant

El president del Partit Popular de Catalunya, Daniel Sirera, s’ha mostrat convençut que del congrés del Partit Popular que comença aquest divendres en sorgirà un partit amb una “visió més àmplia” d’Espanya. En una entrevista al programa Els matins de TV3, Sirera ha dit que “jo espero que el partit que surti del congrés tingui una visió molt més àmplia del que és Espanya. I que la perifèria tingui el seu paper. De fet, ja l’està tenint, hi ha molts responsables territorials de fora de Madrid que ja estan a la direcció, el mateix Rajoy és gallec. Espero i desitjo que es tingui en compte això perquè s’han de tenir en compte totes les sensibilitats perquè volem que el partit sigui això: que pugui representar a tots”.

Sirera, d'altra banda, ha dit que “hi ha molts mitjans de comunicació que volen influir en els partits polítics. L’important d’aquest procés és que Rajoy és un persona independent i que no actua al dictat de cap mitjà de comunicació. Segurament hi ha alguns mitjans que estan donant molta canya al president del meu partit perquè no es deixa endur pel que ells diuen”.

El president del PPC també s’ha referit al Congrés del PPC de juliol, en què Sirera haurà de competir amb dos candidats més a al presidència del partit: Montserrat Nebrera i Alberto Fernández. Sirera ha explicat alguns detalls de les reunions, en les quals, segons ha reconegut, va explorar la possiblitat de fer una candidatura d’integració. “Jo sóc president del partit i tinc la voluntat que aquest partit estigui unit. Als dos altres candidats els vaig dir que les discrepàncies són legítimes, però que la roba bruta s’ha de rentar a casa i no es poden fer crítiques contra els altres candidats en els mitjans de comunicació”.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Xavi, Cervera, 19/06/2008 - 19:02

Aquest noi no toca vores!! Alberto, si no ets president, aquest partit no dura ni dos dies.

#2 Gemma, Badalona, 19/06/2008 - 17:54

Sirera, no ets tu el que fa critiques als altres candidats a president del PPC? Sempre has demostrat la teva falsedat i ara ho fas un cop mes.

#1 Rocacorba, Girona /Cat/, 19/06/2008 - 17:17

!! Ara, ara se'n dona compta de que lEstat, es plurinacional, plurilingüe,i variat culturalment. Sembla que ell ha canviar el discurs.Si no depenen de les directrius de Madrit, perquè, recolçen per unanimitat tot el que els hi diuen.