Publicitat
Política · 13 d'Abril de 2021. 14:59h.

Sis mesos sense president

I ningú no el troba a faltar

Esquerra i Junts per Catalunya, que ha votat dues vegades en contra de la investidura de Pere Aragonès, continuen sense tancar un acord de govern que permeti arrencar la legislatura dos mesos després de la celebració de les eleccions, que es van celebrar el 14 de febrer.

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha dit a pregunta d'e-notícies que "el Govern està en funcions, però no defugirà cap responsabilitat fins a l'últim minut que ens toqui governar". "Estem centrats en governar i en la gestió d'aquesta pandèmia", ha destacat. La pròpia Budó ha recordat que, de fet, no hi ha president de la Generalitat des de la condemna de Quim Torra el setembre de l'any passa.

Budó, d'altra banda, ha dit que "els equips negociadors d'ambdós partits "estan establint els mecanismes per trobar un acord per formar i constituir un nou govern". "Les hem passat de tots colors, però aquí estem. Seguim al capdavant, gestionant i governant aquest país, sense defugir cap responsabilitat", ha conclòs.

Meritxell Budó també ha remarcat durant la roda de premsa posterior al Consell Executiu que el Govern està en funcions "des que van inhabilitar el president Quim Torra, i des de llavors hem seguit aplicant totes les mesures que han calgut i seguirà igual fins que es constitueixi un nou Govern, que esperem que sigui aviat".

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#31 Julio, Rosas, 14/04/2021 - 14:17

Para mí siempre serás el primer presidente de taifa que impuso la mascarilla siempre y sin nadie alrededor,y al que las demás comunidades le siguieron con el ejemplo,maldito Torra.

#30 Burt Simpson, Chez Fangue, 14/04/2021 - 12:35

Aquest tio cada cop s'assembla més a Mr. Burns.

#29 BEJOTA, bcn, 14/04/2021 - 12:27

"El vot de Lleida val gairebé dues vegades i mitja que a Santa Coloma de Gramenet"N.B. TENÉIS UN 26% DEL CENSO (UNA PERSONA UN VOTO)EN LAS "PLEBISCITARIAS" DEL 14-F.
Otto Von Bismarck : "España es el pais más fuerte del mundo: los españoles llevan siglos intentado destruirlo y no lo han conseguido".

#28 BEJOTA, bcn, 14/04/2021 - 12:24

LE ECHO DE MENOS , TORRA, YA QUE CADA VEZ QUE HABLA PIERDE 3000 VOTOS."El vot de Lleida val gairebé dues vegades i mitja que a Santa Coloma de Gramenet"N.B. TENÉIS UN 26% DEL CENSO .

#27 A., Barcelona, 14/04/2021 - 10:47

A aquest pas es demostrarà que ni necessitem Gobierno, ni necessitem Generalitat i que sobre tot NO NECESSITEM REPÚBLICA.