Publicitat
Política · 17 de Maig de 2017. 20:28h.

Sis milions esvaïts

L’Ajuntament de Barcelona pressiona a la Generalitat perquè reclami els diners del Palau que presumptament es va quedar Convergència

Sis milions esvaïts

Jaume Asens a la roda de premsa

L’Ajuntament de Barcelona pressionarà a la Generalitat i ha anunciat que acudirà a la propera reunió del Patronat del Consorci del Palau de la Música per exigir al Govern que compleixi la resolució del Parlament que l'insta a acusar Convergència en el cas Palau. El quart tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Asens, ha assegurat que “estan en joc 6,6 milions d'euros i estem interessats en que es quedin a Barcelona”.

D’altra banda, el tinent d'alcalde de Drets de Ciutadania, Participació i Transparència ha explicat que s'ha posat en contacte amb el conseller de Cultura, Santi Vila, perquè executin el mandat “clar i rotund” de la cambra catalana, alhora que ha subratllat que “hi ha una majoria del Parlament per acusar CDC des del Govern”.

Asens també ha afirmat que “el Govern espanyol té una segona oportunitat per posicionar-se amb la reunió de la setmana vinent”. D’altra banda, el quart tinent d'alcalde de l'Ajuntament ha conclòs dient que no es pot “frivolitzar” la reunió del Consorci.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 18/05/2017 - 09:57

Si per no esquitxar als liders processaires s'ha de evitar que els ciutadans de Barcelona recuperin sis millions robats, doncs es fà, oi?. Ara més que mai: El procés ens roba!

#2 Alejandro, Barcelonab, 18/05/2017 - 08:26

Por eso se abstuvieron los muy indecentes y, luego nos salen diciendo que el PDECAT no es Convergencia pretendiendo que nos lo creamos. Es pésima la opinión tan mala que tienen de nuestra inteligencia pero, no me extraña: tantos años engañándonos, y sin chistar

#1 Follower, Bcn, 17/05/2017 - 23:31

ERC es complice necesario.