Publicitat
Política · 27 de Febrer de 2012. 15:05h.

Sobiranisme light al congrés de CDC

El lema és "una manera de ser, una manera de fer"

Sobiranisme light al congrés de CDC

Oriol Pujol, durant la roda de premsa

El secretari general adjunt de Convergència, Oriol Pujol, i la secretària de Logística i Actes, Ima Mis, han presentat la frase "Una manera de ser, una manera de fer” com a lema per al 16è congrés de la formació, que tindrà lloc el 23, 24 i 25 de març a Reus.
 
Per a Pujol reflecteix “un dels principals actius que tenim la gent de Convergència, com som i com fem política” i ressalta “el nostre actiu, la nostra manera de ser i de fer”.
 
El dirigent de CDC ha explicat que el congrés, en el plànol intern, ja està en marxa perquè els delegats estant elaborant les seves esmenes i, a més, aquest cap de setmana es dóna el tret de sortida als congressos territorials, amb els de Barcelona Ciutat i Girona.

Per al secretari general adjunt “aquest procés és la confirmació que el congrés es vehicula des de baix fins a dalt” i ha afegit que “som conscients que podem fer un congrés amb tranquil·litat, com d’altres no han fet. Gestionem diverses administracions, no tenim pugnes internes i ens podem renovar per avançar, per renovar el partit i fer avançar el país”.
 
“El nostre valor és l’actitud que tenim la gent de CDC, derivada d’una manera de ser i de fer”, ha afirmat Oriol Pujol. En aquest sentit, ha afegit que "ens fa exigents amb molt sentit crític, al servei del país i dels catalans, que ens dóna coratge, que ens fa parlar i actuar clar” i “ens fa tenir una actitud patriòtica i d’estat”.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Ramon, Barcelona, 28/02/2012 - 13:10

Pujolet és una mica light, sí, però, per compensar-ho, l'Arturu és tot un capità d'alta mar, que únicament fa reverències a Madrid quan l'obliguen a passar al davant de l'illa de Giglio. Amb tots dos (3 s'hi hi sumen la PePona Duran, 4 amb la Juanita Ortega) la independència és qüestió de dies.

#10 Funcional, BCN, 28/02/2012 - 08:56

Quina colla de frikis sou, jajajajajajaja, ni p. i.

#8 Lluís, Banyoles, 27/02/2012 - 18:27

Tenim un president sense ambició i sense tremp, poruc, amb unes aspiracions mediocres i caduques, entossudit en gestionar les engrunes d'un autonomisme que ens asifixia cultural i econòmicament. Si CiU no pot emènyer el país cap a la independència, ho faran uns altres. Però que ho diguin!

#7 Miquel, Barcelona, 27/02/2012 - 18:18

Mentrestant a la seu de Unió...
Independència? què és això de la independència?
existeix aquesta paraula?

#6 ataruh, Barcelona, 27/02/2012 - 18:08

Patriota? Estat? Quin? Espanya? I diu que parlen i actuen clar? Au va! Quin pallasso.