Publicitat
Política · 9 de Setembre de 2008. 18:25h.

Sobiranistes al marge dels partits

Una seixantena de personalitats donen suport a la manifestació "Per un Estat propi"

Les entitats convocants de la manifestació "Som una nació. Volem Estat propi" -convocada per a la Diada de l'Onze de Setembre- han rebut, fins ara, el suport de l'actriu Mercè Martínez -que va participar a la sèrie de TV3 'Porca Misèria'-, Alfons López Tena, vocal del CGPJ i President del Cercle d'Estudis Sobiranistes; Àngel Colom, coordinador d'àmbit d'Immigració de la Fundació Catalanista i Demòcrata; Jordi Bilbeny, escriptor i investigador, Victor Alexandre, escriptor; Xavier Martínez Gil, Economista i President de l’Associació Professional de Tècnics de l’Administració Tributària; Oriol Creixells; promotor restaurants Via Fora!; Eric Bertran; creador portal El Fènix; Mathew Tree, escriptor; Josep Maria Terricabras, catedràtic de filosofia de la Universitat de Girona i Director de la Càtedra; Patrícia Gabancho, escriptora, Mawa Andialle Coordinadora d'Entitats Senegaleses; Josep Anton-Fernández, professor de literatura catalana de la UOC; Enric Pujol Casademunt, historiador; Oriol Junqueras, historiador; Isabel-Clara Simó, escriptora; entre d'altres.

Veure llista de personalitats adherides

Alfons López-Tena, Àngel Colom i Èric Bertran, entre d'altres, donen suport a la manifestació
Publicitat
Publicitat

94 Comentaris

Publicitat
#94 www.miscosotas.blogspot.com, Barcelona, 10/09/2008 - 14:48

Realment, algú coneix aquets frikis?
Algú sap si aquets mantes alguna vegada s'han aixecat a les 7 per anar a treballar?
Quina oena de pais...

Visiteu: www.miscosotas.blogspot.com

#93 Juanito, Barcelona, 10/09/2008 - 14:18

El C. Puyol pide argumentos, solo le daré uno: vale la pena ser español por el hecho de serlo. ¿pillas?. Si insiste entraremos en detalles.

#92 Juan, Barna, 10/09/2008 - 14:14

Como he leído que algunos foristas han sacado a colación a A. Boadella, invito a todos (a los no catalanistas para gozar, a los catalanistas sensibles para que reflexionen y a los no sensibles para que rabien) a leer su obra ADIOS CATALUÑA, me lo agrad.

#91 Joan, Sant Fruitós, 10/09/2008 - 13:33

Us heu fixat qui és l'autor/a del document adjunt? Mireu les propietats...

#90 Ignatius, Barcelona, 10/09/2008 - 13:32

Un argument de pes per seguir a Espanya, "Carles Puyol"; és que no assoleixi el poder penya com l'Alexandre, el Colom, el Bilbeny, una colla de friquis plens d'odi que fan molta por.