Publicitat
Política · 7 de Juliol de 2010. 12:45h.

Sobiranistes de CDC criden a envoltar Montilla d'estelades

El PSC demana a Artur Mas que "desautoritzi" a la Plataforma per la Sobirania

La Plataforma per la Sobirania, corrent independentista de CDC, ha cridat a la gent que assisteixi a la manifestació a favor de l'Estatut del dissabte 10 de juliol a que envoltin de banderes estelades i de pancartes independentistes al president de la Generalitat, José Montilla.

La plataforma convergent ha proposat "embolicar d'estelades i cartells d'independència, de clams a favor de la nació lliure i sobirana, la capçalera i al mateix president Montilla perquè vegin clarament quina és la voluntat i el desig del poble de Catalunya".

"En aquesta manifestació els unionistes no tenen espai perquè és precisament el seu projecte d'unió entre Catalunya i Espanya el que ha fracassat i el que ha convertit cada proposta en humiliació a una societat catalana farta de espolis i menyspreus per part d'una metròpolis que mostra sense complexos la seva cara més predemocràtica i repressora ", ha assenyalat la plataforma en un comunicat.

Sobre aquesta crida, el portaveu del PSC al Parlament, Joan Ferran, ha demanat "al senyor Artur Mas que desautoritzi aquest sector del seu propi partit. Aquesta gent que vol intentar posar en compromisos estranys al president de la Generalitat".

Víctor Terradellas, impulsor de la Plataforma per la Sobirania
Publicitat
Publicitat

49 Comentaris

Publicitat
#49 sibilio, Lleida, 09/07/2010 - 12:31

Per amer: Nois que es aixo de els diferents hem de conviure, que si de cas tu tens 3 forats al nas o cuatre potes ? : 1 persona te que tindre els mateixos drets que un altra
o es que el feixisme llinguistic ta menjat el coco ?

#48 Pedrito CasaNueva, Lleida, 09/07/2010 - 12:29

Parla catala no es obligatori tampoc i aqui tenim dos idiomas oficials i parlats al carrer, no es de mala educacio parlar castella. (despres ens queixem del tracte rebut)

deu meu quin mal que esta fent el pensament unic. on es el seny ?

#47 Tomás, Barcelona, 08/07/2010 - 14:11

Pere Prats (Sants), 07/07/2010, 23:16: Pere, tu ves a la mani. Ja ho saps: tercer bloc, (il.luminats, obcecats, grans bojos i tontos del cul), allà et trovaràs amb molts amics i coneguts, com el Delnord (Perpinyà).

#46 Tomás, Barcelona, 08/07/2010 - 14:05

Delnord (Perpinyà),08/07/2010,05:52: Perdona Delnord, tú també pots anar a la mani integrant.te al tercer bloc, ( Il.luminats, obcecats i grans bojos o frikis), on també tenen cabuda els tontos del cul com tu. Sou legió!

#45 Delnord, Perpinyà, 08/07/2010 - 05:52

Home (Tomàs Barcelona) no podries ser UNA MICA ben educat (si no és demanar-te massa) i escriure en la llengua del lloc on escrius i que tots entenem?
No t'entenc! Si vas a Anglaterra només parlaràs, escriuràs castellà? El castellà no és obligatori