Publicitat
Política · 8 de Gener de 2018. 13:37h.

Sobiranistes proposen acompanyar "caminant" Puigdemont fins al Parlament

La marxa s'iniciaria a Perpinyà i té com a finalitat evitar la seva detenció

Sobiranistes proposen acompanyar "caminant" Puigdemont fins al Parlament

Sobiranistes proposen, a través d'un missatge de watssapp, acompanyar Puigdemont des de Perpinyà a Barcelona per evitar la seva detenció. En aquest missatge, expliquen que "del dia 16 al 17, dia de la proclamació de la Presidència de Catalunya escriurem una pàgina de la història del nostre país". "Entre els participants de la marxa es farà un sorteig per assistir al ple del Parlament", informen.

"L'objectiu és acompanyar caminant al molt honorable Carles Puigdemont des de Perpinyà fins al Parlament, on serà investit president. Envoltat de centenars de nosaltres l'Estat espanyol no podrà evitar-ho", consideren. La "logística" preveu la "sortida el dia 16 a les 10h del matí des del Palauet català de Perpinyà. (Contacta i pressiona a Òmnium i l'ANC local, per tal de comprar el bitllet d'autocar pertinent)".

"Important: porta aigua i el dinar del primer dia. El sopar no cal, hi haurà allotjament al pavelló firal de Girona i ens en donaran (preu per persona a concretar). Aquella mateixa nit el grup musical Sopa de Cabra presentarà en primícia el seu nou tema: 'Els Carrers seràn sempre nostres'", afegeixen.

"Després d'esmorzar a les 9h del matí sortirem de Girona (segons la demanda potser es faran autocars per unir-se a la comitiva des d'allí). Dinarem a Mataró amb productes de la terra facilitats pels pagesos del Maresme. A les 19h arribarem fins al Parlament on serà investit el nostre president i únic representant de la sobirania del nostre poble. I allà el defensarem i blindarem", conclouen.

40 Comentaris

Publicitat
#35 vicedo, barcelona, 08/01/2018 - 23:42

¿Instalaran waters portàtils, per anar de ventre en casos d´urgència?....

#34 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 08/01/2018 - 22:32

Trilemont imitando a sus héroes, Benito y Adolfo, en sus respectivas marchas sobre Roma y Munich. Dios los cría y ellos...

#33 M, Sabadell, 08/01/2018 - 19:35

Para hacer mas llamativo el recorrido les propongo que hagan el trayecto a la pata coja, luego podrían hacer un documental de otro día histórico.

#32 Xexo, Premia, 08/01/2018 - 19:26

Que malos los cansinos en hombros como tiene de serpero al truyo

#31 Rivas, Hospi, 08/01/2018 - 19:25

La Gendarmerie reparte hostias republicanas con tanta facilidad que nuestros xirucaires echarán de menos a la Policía Nacional.