Publicitat
Política · 29 de Gener de 2013. 13:57h.

Socialistes denuncien "la deriva de la direcció"

Més de 500 signatures en suport dels cinc diputats del PSC que es van abstenir

Socialistes denuncien "la deriva de la direcció"

Una reunió de la direcció

Prop de 550 persones han signat una carta adreçada a la direcció del PSC en la que manifesten el seu "suport als 5 diputats del PSC que han trencat la disciplina de vot". En aquesta carta, es recorda que els diputats del PSC, abans de les darreres eleccions, "van contraure un compromís programàtic explícit en favor del dret a decidir del poble de Catalunya".

Els signants admeten que "la proposta inicial de CiU i ERC no s'ajustava gens a aquest objectiu i ha conservat un equívoc esment a la 'sobirania', que ha resultat ser un obstacle insuperable per assolir el resultat que ens calia".

"Els que han convertit aquesta expressió en cavall de batalla, sigui per exigir-la o sigui per refusar-la, han fet un mal servei a Catalunya, perquè han impedit allò que era fonamental: la unitat de tots els catalanistes", lamenten.

En aquest sentit critiquen que "encallar-se i restar al marge de la centralitat del país, al costat del PP i de C's, no és el que s’espera d’un partit amb voluntat majoritària i de govern a Catalunya". "És no estar a l’altura del compromís contret amb la ciutadania a les darreres eleccions".

"Expressem la nostra greu preocupació per aquesta nova deriva de l’actual direcció del PSC i donem el nostre suport als diputats i diputades socialistes que han sabut mantenir les posicions que corresponen a un PSC coherent amb el seu passat i amb una voluntat irrenunciable de futur", sentencien.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Erig, Barcelona, 30/01/2013 - 20:17

Navarro deu de ser un submarí del PP o C's. amb la missió de destruir el PSC. No pot ser que un socialista de veritat ho faci tot tan rematadament malament. I el més trist és que ho està aconseguint.

#8 BEJOTA, bcn, 30/01/2013 - 16:15

Por fin los submarinos antiespañoles que hay en el PSC ,se van descubriendo y abandonando la nave. Esta nave es el PSOE,partido al que realmente vota la gente.

#8.1 Erig, Barcelona, 30/01/2013 - 20:19

Bellota, que tu votis PSOE no vol dir que la gent ho faci. Quan el PSC era un partit català i catalanista la gent el votava molt més.

#7 Happy22, Esplugues, 29/01/2013 - 23:16

Ya sabemos cuantos son, ahora q se vayan . Ya basta de q 500 condicionen y desvirtúen la trayectoria de 25000 afiliados.. Mejor q sean un quiste socialista en ciu q no un quiste nacionalista en el psc

#6 Gavarres, Girona, 29/01/2013 - 20:58

Aixo es el que passa quan no tens clares les prioritats. Veurem quan dura lo del federalisme quan el que ho defensa no ho creu de veritat.

#5 Nibey Se, BCN Ciudad Estado, 29/01/2013 - 20:35

Joan Clos!!! Que torni Joan Clos!! Es el único Gran Timonel al que puede optar el PSC. ¡¡Que no se olvide de traer a Carlinhos Brown !!