Publicitat
Política · 22 de Setembre de 2012. 13:58h.

Socialistes per l'autodeterminació

L'Ajuntament de Sant Feliu de Codines reclama "un referèndum per decidir el futur nacional"

Socialistes per l'autodeterminació

Pere Pladevall, en una foto d'arxiu

L'Ajuntament de Sant Feliu de Codines, governat pel PSC, ha aprovat una moció en la qual es demana "un referèndum a la ciutadania de Catalunya per decidir el seu futur nacional".

Vuit dels deu regidors socialistes que han assistit al ple aquest dissabte hi han votat a favor. Els altres dos han excusat la seva presència per diferents motius. Els dos regidors de CiU i el de Solidaritat hi han votat en contra. Aquests dos grups han acusat l'alcalde, Pere Pladevall, de no permetre debatre sobre la incorporació del consistori a l'Assemblea de Municipis per la Independència.

Segons els electes de la federació nacionalista, la proposta del PSC és "oportunista i populista". Per la seva banda, la regidora de SI també ha estat contrària a la moció perquè considera que no s'ha de demanar res al Govern espanyol.

Pladevall és membre fundador del corrent crític Avancem! En el darrer punt de la moció s'insta a "enviar aquest acord al Govern espanyol, el Congrés dels Diputats, el Govern de la Generalitat, el Parlament de Catalunya, a les entitats municipalistes del nostre àmbit, a la Comissió Europea i el Parlament europeu".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#4 JJJ, BCN, 23/09/2012 - 00:11

Si varen ser els socialistes qui varen definir l'actual model fiscal autonomic, es a dir els veritables culpables de l'expoli per part de Madrid amb FG i a casa amb els tripartits que ens han ensorrat economicament a la ciutadania(ells ben farts). Quina barra!

#3 Jordi V., Barcelona, 22/09/2012 - 18:12

No entenc perquè Solidaritat i CiU han votat en contra d'un referèndum d'independència? Creia que estaven per la independència aquests, però veig que només ho fan per interés.

#1 Rosàs, Sant Feliu de Codines, 22/09/2012 - 14:57

Endavant, Pere, Sant Feliu és amb tu, passi el que passi. Independència, claredat i fora parasits!