Publicitat
Política · 14 de Desembre de 2013. 19:54h.

Socialistes s'acosten a ERC

Fabián Mohedano, Ernest Maragall i Toni Comín assisteixen a l'acte a favor de la consulta

L'exconseller del PSC i ara líder de Nova Esquerra Catalana, Ernest Maragall, i l'exdiputat socialista i uns dels fundadors de l'Associació Socialisme, Catalunya i Llibertat, Toni Comín, han participat en l'acte d'ERC 'Votar és la via. Tots per un #noupaís'. També hi ha assistit Fabián Mohedano, membre de la comissió executiva del partit i pertanyent a corrent crític Avancem.

L'exmembre de la Trinca, Josep Maria Mainat, ha lamentat que el PSC no formés part del pacte de la data i la pregunta i, en canvi, "brindés amb els partits que ens neguen el dret a l'autodeterminació".

"Em va fer molta ràbia, em va saber greu i crec que no respon a la història de la democràcia a Catalunya des de l'any 75", ha manifestat. Mainat ha demanat als votants socialistes que "no us desenganxeu del procés. No vull que es trenqui cap partit, però vull que les persones participin d'aquest procés".

Maragall i Comín, com es pot veure en el vídeo, han aplaudit les manifestacions del productor audiovisual i han aixecat el dit polze per evidenciar que estaven d'acord amb les seves afirmacions.

Maragall i Comín, durant l'acte
Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#12 alicantino, alicante ESPAÑA, 16/12/2013 - 10:23

Este pobre hombre lleva el mismo camino que el hermano; va cogiendo edad y la cabeza se va aflojando, aunque nunca me ha parecido ninguna lumbrera, la verdad; de no haber sido por el apellido y por vivir medrando en un partido, ¿de qué habría vivido el personajillo en cuestión? ¡que país!

#11 David Casanovas, BCN, 15/12/2013 - 20:48

35 anys amb molts cavalls de Troya dins el PSC...molts ho deiem: o el PSC acababa amb la inmersió lingüística obligatòria (com a símbol del nacionalisme forçós), o la inmersió acabaría amb el PSC. Pasarà això segón....

#10 BEJOTA, BCN, 15/12/2013 - 16:50

RES DE NOU:EN MARAGALL

#10.1 BEJOTA, BCN, 15/12/2013 - 16:53

..AND COMPANY ,HAN ESTAT SEMPRE SUBMARINS D'ERC.

#9 Kropotkin, Vic, 15/12/2013 - 12:17

Estos se acercan a cualquier cosa que huela a cargo oficial y buen salario por no pegar ni golpe. Toda una garantia para subir puestos en ERC. Gran futuro para Cataluña con gente como esta chupando del bote por generaciones.

#8 Manolo, Barcelona, 15/12/2013 - 11:59

Aún tienen carnet?. No sé que esperan para irse de una vez estos burgueses de pacotilla
Los Maragall´s, Serra, Obiols, Geli, Nadal y todos estos "hijos de papa", que se llamaban socialistas cuando mandaban ellos
Han hecho más daño al socialismo que la derecha

A ver si crean un partido de una vez