Publicitat
Política · 31 de Gener de 2011. 12:34h.

Sociovergència a Girona?

El PSC no descarta "pactes poc naturals"

Sociovergència a Girona?

Pia Bosch, amb Joaquim Nadal

La candidata del PSC a l’alcaldia de Girona, Pia Bosch, no descarta cap pacte de Govern després de les eleccions municipals de la primavera. En declaracions al programa El dia a la COM, Bosch reconeix que la seva il·lusió seria “fer una majoria suficient” però afegeix: “no em tanco a cap pacte. Hi ha moltes possibilitats que hi hagi pactes alternatius, alguns fins i tot una mica poc naturals”.

La nova alcaldable socialista a Girona assegura que “el PSC a Girona no té una posició feble” i que “l’herència del govern d’Anna Pagans és bona i deixa una hisenda municipal sanejada”.

Sobre Joan Pluma, actual director de Patrimoni de la Conselleria de Cultura de la Generalitat de Catalunya i ex regidor d’urbanisme a l’ajuntament de Girona, insisteix que “jo no em veuria capaç de treballar dins un govern amb un projecte polític diferent al meu però si ell creu que pot fer-ho, ja es veurà”.

Sí que ha reconegut que havia mantingut converses amb Joan Pluma i “havíem decidit de comú acord que no formaria part” del nou projecte municipal que encapçala Pia Bosch. Pel que fa les incomoditats generades per la incorporació de Pluma a l’equip de Ferran Mascarell, Bosch ha destacat que les reaccions des de Girona i Barcelona “han estat diferents. Nosaltres no li hem demanat que torni el carnet. Simplement que no militi activament”.

Sobre els incidents de Salt, Pia Bosch diu que “si d’alguna cosa hem de fugir en relació a la integració de la immigració és de la por al que és diferent. Aquests anys s’ha treballat per facilitar el coneixement mutu i per donar eines a la població per dignificar l’espai públic”.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 sulfuro sulfuro, Barcelona, 01/02/2011 - 12:54

¿Pactos poco naturales?
Los3 % unen mucho.

#4 david, Girona, 01/02/2011 - 00:20

bona la foto, ni pia ni pagana a Girona que no ens cardin amb més nadales que ara toca el canvi que solament en Carles Puigdemont pot representar, un tiu trempat que ha demostrat que es un corredor de fons i mai abaixat el cap com la resta

#3 roser, st. feliu de llob., 31/01/2011 - 14:04

A sant Feliu ja hi ha una "sociovergencia" des de fa temps... ara ha plegat l'alcalde i ha posat una alcaldessa... ja veurem, el que haurien de fer és canviar al cap de llista de CiU si volen fer algo més...

#2 Pere, Barcelona, 31/01/2011 - 13:28

jejeje si ja donen per bo un pacte amb CIU això vol dir que la desfeta sociata a Girona serà total...si que deuen anar malament les enquestes...

#1 robert, barcelona, 31/01/2011 - 12:54

Voleu dir que no es dona ara masa relleu al que diu o fa l'oposició??? No volen deixar de que es parli d'ells???? potser ja ni ha prou.