Publicitat
Política · 1 d'Octubre de 2009. 19:07h.

'Sociovergència' al Palau

CiU i PSC voten contra una comissió d'investigació

'Sociovergència' al Palau

Dos dels membres de la junta directiva de l'Orfeò Català

La sociovergència s'ha posat en marxa aquest dijous al Parlament de Catalunya per impedir la creació d'una comissió d'investigació sobre l'escàndol del Palau de la Música. En efecte, PPC i Ciutadans s'han quedat sols a la cambra defensant les seves respectives propostes de resolució perquè es creï una comissió d'investigació sobre el cas, perquè la resta dels grups, encapçalats per CiU i el PSC, han considerat que l'assumpte ja està sent investigat des de l'àmbit judicial.

La portaveu del grup del PPC, Dolors Montserrat, i la diputada del grup mixt Carmen de Rivera -que substitueix Antonio Robles-, han estat els únics diputats que han defensat davant el ple la creació d'aquesta comissió d'investigació. Montserrat ha emplaçat CiU i PSC a "no tapar-se les vergonyes" mútuament en aquest cas, i ha subratllat que davant les pràctiques delictives de l'expresident de la fundació Orfeó Català-Palau de la Música Fèlix Millet no valen "pactes de silenci".

Carmen de Rivera, que ha intervingut a l'hemicicle per primera vegada, ha assegurat que el frau descobert al Palau fa necessari que hi hagi "responsabilitats polítiques".

L'actitud de CiU i el PSC és lògica, perquè ambdues formacions estan present, de forma més o menys directa, a la junta directiva de l'Orfeó Català, que presideix Mariona Carulla i Font, i en la qual figuren, entre d'altres, Antoni Dalmau i Ribalta, Josep Caminal i Badia o Joan Llinares Gómez. També són membres de la junta Jordi Font i Cardona, Marta Maragall i Garriga o Josep Maria Busquets i Galera.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 WHISKY, Can Palet, 02/10/2009 - 08:42

Aquest Dalmau no havia sigut president de la Diputacio, ja fa uns quants anys?
EM SEMBLA QUE SI, I ES UN GALTES

#15 CARLES, Barcelona, 02/10/2009 - 01:02

Quina vergonya ¡¡¡¡ que van tapant aquests partits polítics ¡¡¡

#14 Mercè, Lleida, 02/10/2009 - 00:22

CIU i PSC són "més o menys presents" a la Fundació del Palau però l'únic que ha ensenyat vergonyes és el Colom. De CIU, PSC i la FAES n'arriabrem a veure rebuts? Estirarà de la manta de debò el pròcer Millet?

#13 Miquel, Barcelona, 02/10/2009 - 00:19

Quina vergonya, i encara critiqueu en Colom? A vosaltres us caldria una bona investigació per veure d\'on pagueu les campanyes electorals i els sous dels alliberats del partit. Us tapeu les vergonyes uns als altres i poseu en Colom en portada al Periodi

#12 Ricard, Reus, 01/10/2009 - 21:13

El PP a Cat. demana responsabilitats, al País Valencià les escorre... Adivina en quin lloc xupa poder?... La hiPPocresia de la política... En general ningun partit és bo per sé, si no en funció de si la tifa bufa a favor o en contra. Salut.