Publicitat
Política · 21 de Gener de 2011. 18:19h.

Sociovergència amb el cas Palau?

El PSC no demanarà que el govern comparegui pels últims

Sociovergència amb el cas Palau?

Nadal i Mas, després de signar l'acord entre CiU i PSC per la investidura de Mas

El president del grup parlamentari del PSC i cap de l’oposició, Joaquim Nadal, s’ha mostrat “partidari que la justícia treballi tranquil·la” en la investigació del cas del Palau de la Música, durant la tertúlia del programa de Catalunya Ràdio L’oracle, amb Xavier Graset.

Nadal ha dit que el PSC no té la intenció de demanar la compareixença de cap membre del govern al Parlament per explicar perquè els serveis jurídics de la Generalitat han descartat sol·licitar la imputació dels membres de CDC Daniel Osàcar i Àngel Colom.

Joaquim Nadal ha explicat que “s’ha produït un fet nou i significativament positiu que és que el jutge decideix investigar com a peça separada el presumpte finançament il·legal de Convergència a través de determinades subvencions al Palau. Doncs que procedeixi aquesta investigació i no cal precipitar les coses”.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 TOTS, SOCIOVERGENTS corruptes, 23/01/2011 - 13:50

Sociovergència a TOT ARREU i des fa anys. La màfia i la corrupció campen al ample per la nació catalana de mans de CDC-UDC i PSC.

#2 pepe, andorra, 21/01/2011 - 21:19

tapándose las espaldas los amigos del tres por ciento. No se porque no me sorprende. Espero q a los de CIU les den para el pelo en las municipales Por mentirosos y por todo lo demas.

#1 antonio peiro, lleida, 21/01/2011 - 21:17

3% o era el 33%, no se, Cas Palua, Cas Pretoria, Cas informes, Cas Gurtel, de masiados casos y todos mirando para otro lado, jueces, fiscales y en especial la CASTA POLITICA PARASITARIA, que nos gobierna, en Catalunya y en España