Publicitat
Política · 2 d'Octubre de 2008. 22:48h.

Solbes ja diu que no respectarà l'acord del Parlament

Mas replica que "si no volen complir l'Estatut que ho diguin

Solbes ja diu que no respectarà l'acord del Parlament

Pedro Solbes, amb Antoni Castells

El vicepresident econòmic del Govern espanyol, Pedro Solbes, ha dit que és difícil fer una avaluació específica sobre la proposta de finançament autonòmic aprovada pel Parlament, afegint que, a més de respectar els elements de bilateralitat, també cal respectar la multilateralitat. En una trobada al Fòrum Abc, Solbes ha afirmat també que "aquests exercicis que cadascú vol tenir més diners que l'any anterior i més que la mitjana estan fora de lloc".

Sobre aquest assumpte, el president de CiU, Artur Mas, ha acusat Solbes, de "pervertit" el contingut de l'Estatut al minimitzar la importància dels mecanismes bilaterals. En declaracions a Rac-1, Mas ha dit que les declaracions de Solbes són "una manera molt dolenta de començar" la negociació, i ha afegit: "Si no pensen complir la llei, que ho diguin. El que no val és pervertir  la llei, que és l'Estatut ".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Eduard, Castelldefels, 03/10/2008 - 13:50

Ara és el moment de veure que tal de gros és el paquet de Puigcercós. I la clau de Carod. I els consells de Ridao. Solbes al menys parla clarament: al catalans ni aigua. No se n'amaga com Zapatero. Pot algun que es digui catalanista donar suport al PSC?

#7 Aitor, L´H, 03/10/2008 - 13:49

No hi ha res a rascar en un país que l´únic que desitja és que Catalunya desaparegui i es converteixi en una província més d´Andalusia. És com si els palestins anessin a demanar finançament a Israel.

#6 ganxet, reus, 03/10/2008 - 13:32

Tots els politics ens prenen el pel, que pensem fer?donçs jo, a les properes elecions votaria en blanc i si tots els catalans fecim el mateix, ja veuriem la reaccio de la clase politica.

#5 joan, manresa, 03/10/2008 - 13:04

Ya li estan dïen Sr.Mas,que no escolta..?El Sr.Solbes parla bastant clar...Miri Sr.Mas ,vol un consell?..Que no l'agafin amb un pas enrere o el pas cambiat,sempre un pas per endevant.Si no respecten L'Estatut i l'acord del Parlament,dons fora.Tal día..

#4 Carrasclet, Barcelona, 03/10/2008 - 12:28

No existeix cap més sortida que de un Estat propi, pro no l assolirem amb els polítics que tenim. Per tant fem-los fora i busquem noves alternatives, entre les CUPS o PRC.