Publicitat
Política · 7 de Febrer de 2011. 12:44h.

Solidaritat a la Mesa: "no emmordasseu el poble"

Enviament massiu de correus electrònics perquè "no obstaculitzi" la proposició de llei d'Independència

Solidaritat a la Mesa: "no emmordasseu el poble"

Els diputats de SI, el dia que van presentar laproposición de Llei d'Independència

Solidaritat Catalana per la Independència (SI) ha iniciat una campanya per reclamar a la Mesa del Parlament que "no obstaculitzi" la tramitació de la seva proposició de llei d'Independència de Catalunya, i que consistirà en l'enviament massiu de missatges de correu electrònic.

Segons han explicat en una roda de premsa els diputats i portaveus de Solidaritat Uriel Bertran i Alfons López Tena, la campanya s'inicia un dia abans que demà es reuneixi la Mesa del Parlament per examinar les iniciatives que han estat presentades pels grups per tal que es passin al ple.

En teoria, ha indicat Bertran, "això no hauria de ser motiu de preocupació ni tindria per què donar peu a una campanya" perquè "fins ara sempre s'han admès a tràmit totes les iniciatives legislatives dels grups, però actuacions anteriors de la Mesa en les que es entorpia l'activitat de SI ens han aconsellat que la portem a terme".

Amb aquesta finalitat, els associats i simpatitzants de Solidaritat reenviaran "milers de correus electrònics" als set membres de la Mesa, ia més, aquesta formació espera que la campanya, l'eslògan és "No emmordasseu el poble", s'estengui també a través d'Internet per tal que els missatges arribin a molts ciutadans.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 Julian, Tarragona, 07/02/2011 - 23:21

Paremos el amordazamiento de una vez!
Con la ultima legislatura del tripartito más el año sabático de CiU hasta que no aparezca nuevo govierno en Madrid:100.000 millones ? de impuestos catalanes que se van fuera de su región. Mientras recortamos en todo y pedimos endeudarnos mas! Estamos locos??

#16 Manel de Sant Antoni, SANT ANTONI DE MAR (Baix Empordà), 07/02/2011 - 21:00

Ara es hora catalans!
Endevant!

#15 carracuca, barcelona ESPAÑA, 07/02/2011 - 20:44

cazafantasmas, ¿en representación de que pueblo habláis?, sois cuatro gatos que no paráis de hacer ruído y montar folklore, y lo que más jode es que ahora os lleváis nuestro dinero por hacer esas gilipolleces. A alquitranar caminos os ponía yo a todos a ver si sabéis lo que es currar de verdad.

#14 jk, vic, 07/02/2011 - 20:07

y al pueblo catalan que es castellanoparlate y no nacionalista quien lo amordaza????? quien le conculca derechos linguisticos e ideologicos en ayuntamientos gobernado por independentistas????? quien quien amordaza al puebo quien quien???

#13 MARC-SABATES.COM, Barcelona Catalunya //*//, 07/02/2011 - 19:24

VISCA JOAN LAPORTA //*//
VISCA CATALUNYA LLIURE