Publicitat
Política · 7 de Novembre de 2011. 18:28h.

Solidaritat acusa Zaragoza i Bolaño de cobrar 'motxilles' de la Diputació

López Tena afirma que "segons sembla" van ser dos dels beneficiaris

Solidaritat acusa Zaragoza i Bolaño de cobrar 'motxilles' de la Diputació

López Tena i Bertran, a la Diputació

Solidaritat acusa el secretari d'organització del PSC, José Zaragoza, i l'exdirector de comunicació de José Montilla, Toni Bolaño, de ser dos dels motxillers de la Diputació. El diputat Alfons López Tena, que s'ha personat a la seu de la Diputació de Barcelona juntament amb Uriel Bertran, ha afirmat que "un dels beneficiaris, o dos dels beneficiaris, segons sembla, insisteixo, perquè ens han negat els documents i no en tenim la prova, eren José Zaragoza i Antoni Bolaño".

López Tena ha insistit en què la Diputació "es nega a donar part de la documentació reclamada" i ha afirmat que "arribarem fins el final". "Per les bones ens han donat una documentació però també ens n'han negat una altra, però la donaran per les bones o per les dolentes, perquè està la Diputació plena de funcionaris honestos que estan farts d'aquest sistema de corrupció i per tant passen informació", ha comentat.

El diputat ha insistit en que "si no donen les dades per les bones es trobaran amb tota la informació publicada per les dolentes" abans de recordar que el que volen saber és "quants decrets han signat els anteriors presidents de la Diputació, quants són motxillers, quina és la quantitat que han cobrat els motxillers i quina és la quantitat global que la Diputació ha pagat com a conseqüència d'aquest sistema".

López Tena ha explicat que la pròpia Diputació reconeix que el decret mitjançant el qual es van atorgar els complements salarials coneguts com a motxilles "és il·legal, que és nul de ple dret, perquè ho va dictar un òrgan manifest incompetent, com és el president de la Diputació, segons la Diputació".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Fart de polítics!, Un indignat!, 09/11/2011 - 10:16

i doncs? que podieu esperar dels FILESA ? res de bó...i el que més gràcia em fot ..van donant lliçons de modos a la resta de mortals....molt bona aquesta de ""si no hi vas ells tornen"" jo l´aplicaria per a ells

#8 Can Revilla, Lliçà d'Amunt, 07/11/2011 - 21:29

Pepiño imputat. Zaragoza i Bolaño camí de ser-ho. Al final lo del gurtel serà una broma comparada amb la cova de Montibaba del carrer Nicaragua.

I els seus exsocis de tripartit, tambe tricaven?

#7 Ramon, Berga, 07/11/2011 - 19:57

Escàndol monumental al PSC. Sobretot que la gent els voti, que ja veieu que fan, omplir-se les butxaques i sobretot defensar els treballadors. Aquesta colla es diuen d'esquerres.Cal demanar responsabilitats i apartar-los de la politica.

#6 kusma, Lleida, 07/11/2011 - 19:45

caramb amb els sociates !! I ja era estrany que en temps d'eleccions no srtís el Zaragoza i es que el deuen haver amagat per que està ple de merda fins les orelles a l'igual que el ministre Blanco. Ens han manat una colla de xoriços durant anys i ara la que ens espera amb els pirates del PP

#5 joan, vic, 07/11/2011 - 19:33

Sr. Zaragoza, si aixo es veritat es ser patetic.