Política · 22 de Novembre de 2011. 16:57h.

Solidaritat admet que el vot independentista no puja

Malgrat el que reflexen "les enquestes"

Solidaritat admet que el vot independentista no puja

López Tena i Bertran durant la roda de premsa

El vot independentista a Catalunya no ha pujat, segons Solidaritat, malgrat que en les darreres enquestes així s'havia reflectit. En un comunicat per a valorar els resultats de les darreres eleccions generals, SI considera que "el creixement dels partidaris de la independència, que mostren les enquestes i que conformen ja una majoria social, no s’ha vist reflectit en els resultats electorals d’aquest 20N".  

"Constatem que el creixement dels partidaris de la independència, que mostren les enquestes i que conformen ja una majoria social, no  s’ha vist reflectit en els resultats electorals d’aquest 20N", han afegit des del partit independentista.

"A la resta dels Països Catalans, volem destacar l’assoliment per part de Compromís d’un escó històric al País Valencià, que trenca el monopoli dels partits sucursalistes,  i el creixement de la coalició encapçalada pel PSM a les Illes, a la qual Solidaritat Catalana per la Independència dóna suport", han comentat.

A més, han dit que "ens volem reafirmar, des de l’independentisme compromès de Solidaritat que l’estratègia vàlida per a aglutinar el conjunt dels partidaris de la independència és la vertebració d’un pol independentista, polític i social, que planti cara a l’Estat espanyol i a l’autonomisme que està empobrint el país".

"Així ho demostra l’èxit  de l’independentisme compromès basc,  la coalició Amaiur a Euskal Herria, a la qual Solidaritat Catalana per la Independència dóna suport", han assegurat.

També consideren que "el sucursalisme polític s’ha enfonsat i que bona part dels seus antics votants han optat per opcions catalanistes. Aquesta és una bona notícia pel país i demostra un desplaçament electoral del vot de l’espanyolisme al catalanisme".

Publicitat
Publicitat

33 Comentaris

Publicitat
#22 XAVI, BARCELONA, 23/11/2011 - 18:53

Aquests paios son més tontos que una sola de sabata. I a la Seu de CiU, quan es van saber guanyadors es van sentir força crits d'Independència. D'aixó se'n diu saber analitzar bé els resultats. Apa, nois que una vegada us vaig votar i per sort no hi tornaré mai més.

#21 francesc, Barcelona, 23/11/2011 - 18:38

Els independentistes, no fan res, sols hi ha una resposta i es que hem de ser patriotes disposats a tot per assolir la llibertat.

#20 alicantino, alicante valencia españa, 23/11/2011 - 16:13

Esta foto no tiene desperdicio. ¿Puedo pedir una ampliación para mi uso particular?

#19 Marc3, Barcelona, 23/11/2011 - 14:09

Han comentat quanta gent va posar una estelada al sobre? Segur que si les comptessin en sortien més que vots a CiU i al PSC junts.

#19.1 JoanMarti, Abrera, 23/11/2011 - 18:28

perdona maco, jo vaig fer reconta de vots hi havia 4 taules i no en va sortir cap i a la seccio local nomes 2 , aixi que esteu mes sols que l'una, pobrets.

#19.2 Marc3, Barcelona, 23/11/2011 - 19:59

Parlava de manera irònica.

#18 joan, manresa, 23/11/2011 - 11:35

El Casal,11,25 h.--Senyors de Solidaritat,pensin,obrin els ulls i parlin...,i per favor amb inteligencia ,no amb demagojia.....El pes del lideratje per L'Independencia encare no te líder,es figura molt complexa.Potser d'aquí poc i segons els vents,el Sr.Mas pot ser un líder.Del País Basc mutis..