Publicitat
Política · 2 de Desembre de 2018. 16:44h.

Solidaritat amb la vaga de fam

Mentre comparteixen taula Eduard Pujol, Míriam Nogueras i un regidor del PDeCAT de Cardedeu

Solidaritat amb la vaga de fam

El candidat del PDeCAT a Cardedeu, Jordi Nadal, ha mostrat la seva solidaritat després de l'anunci que Jordi Sánchez i Jordi Turull es declaraven en vaga de fam. Ho ha fet a través d'un missatge a twitter, on ha compartit una foto amb els portaveus de JxCat i PDeCAT Eduard Pujol i Míriam Nogueras menjant en un restaurant.

"Avui hem compartit conversa amb l'Eduard Pujol i la Miriam Nogueras. Cada dia, cada dia amb el pensament a Lledoners, a Puig de les Basses i al Catllar, però avui amb el cor encongit per la vaga de fam" ha escrit a la xarxa social. El missatge ha incorporat una fotografia d'Eduard Pujol i Míriam Nogueras asseguts a la taula d'un restaurant acabant de dinar.

12936-sin-titulo.jpg

Al seu facebook, Nadal ha explicat que van conversar amb els dos portaveus "de molts temes, però sobretot dels presos i exiliats i de la vaga de fam". "Jordi Turull, Jordi Sànchez: la vostra dignitat és la nostra fortalesa!" ha escrit.

Jordi Sánchez i Jordi Turull es van declarar aquest dissabte en vaga de fam per denunciar la inacció del Tribunal Constitucional davant dels seus recursos per poder sortir en llibertat fins que no hi hagi sentència, fet que impedeix avançar en la justícia europea.

Sánchez i Turull han anunciat aquesta mesura per denunciar el "bloqueig que el Tribunal Constitucional imposa per accedir a la justícia europea", que consisteix a "admetre a tràmit el 100% dels recursos, per a després no resoldre'n cap".

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#30 Fierecita, montgat, 03/12/2018 - 14:01

No hay nada mejor que hablar de lo terrorífico que es una huelga de hambre a la hora del postre.

#28 Lluis, Barcelona, 03/12/2018 - 08:52

Es alucinant la poca vergonya de tota aquesta colla de sediciosos que ens vingut en forma de plaga biblica. Ignorants per governar, analfabets per articular quatre paraules i a sobre bandarres per riure l'opereta que han muntat el parell de xixerelos engargolats, ah i les fugides dels covards i les musses cap a Suissa, i encara tenen seguidors?

#26 Josep, Lleida, 03/12/2018 - 08:18

Que cabrons, és solidaritzen amb el cara de rata i el rarillo, que diuen que fan vaga de fam, fent lo rotet amb el plat davant.

#25 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 03/12/2018 - 03:06

"Un puñado de selectos cargos se lleva 3,4 millones al año en sueldos de la Generalitat. Mientras el Govern regatea unos pocos euros en las nóminas de sus trabajadores o se muestra remiso a devolver las pagas extras, los altos cargos viven a todo tren"

El Confidencial 2-12-2018

Endavant les atxes.

#23 H22, barcelona, 02/12/2018 - 22:57

Tripartito andaluz