Publicitat
Política · 19 de Febrer de 2012. 18:29h.

Solidaritat aprova "la transició a la independència”

Marca un full de ruta per "habilitar la Generalitat per poder iniciar les negociacions"

Solidaritat aprova "la transició a la independència”

Uriel, durant la seva intervenció

Solidaritat Catalana per la Independència (SI) ha aprovat el full de ruta cap a la independència amb la ponència política i estratègica “Comencem la Transició a la Independència” durant la seva segona assemblea nacional. Més d'un miler de simpatitzants i adherits han participat en el debat de la ponència i l'han aprovat per "gairebé per unanimitat".

Aquest camí cap a l'estat propi passa per "habilitar la Generalitat per poder iniciar les negociacions sobre el temps i la forma del com es vehicula la independència amb la comunitat internacional, crear els ministeris d'Afers Exteriors, Seguretat, Energia, Hisenda i Seguretat Social". També inclou que s'impulsi "una campanya nacional explicant els beneficis de la independència per guanyar el posterior referèndum de ratificació i obrir el procés a la resta dels Països Catalans".

El secretari general de SI, Uriel Bertran, ha destacat que “som més gent que fa un any i això suposa la consolidació de la nostra organització política” i que “tot el que hem dit, moltes vegades a contracorrent, s'està complint i això vol dir que som l'única força política que no enganya el poble de Catalunya”.

Bertran ha afirmat que “volem que la gent cansada de tanta mentida vingui amb nosaltres a construir el pol independentista”. “El que hem fet avui és històric, és la primera vegada que el catalanisme polític ha elaborat i aprovat un full de ruta cap a la independència” i ha acabat amb un “no hem vingut aquí a resistir, hem vingut a vèncer”.

Per la seva banda, Alfons López Tena ha reivindicat que ara cal “apostar per la independència com a projecte, no com a somni” i ha carregat contra “CiU i ERC, que no han vingut avui, tot i estar convidats junt amb PSC i ICV-EUiA, perquè volen viure del poble de Catalunya i no per al poble i estan al servei de l'autonomisme i les engrunes que els hi aporta”.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#14 jesus, sabadell, 20/02/2012 - 16:32

¿pero que fuman estos tios? que rule, que rule, jajaja

#13 Pagès, Països catalans , 20/02/2012 - 15:00

Endavant SI cap a la independència. El Sr. Mas ha de saber que un bon pagès no posa la llavor de les garrofes de Catalunya en una pedra dura com Madrid, sinó que ha de llaurar i trebalar la seva terra per aconseguir que creixin bones, i vigilar que les nostres garrofes no se les emporti el veí.

#12 JORDI, BCN, 20/02/2012 - 12:50

a mes d'un full de ruta... perque no us compreu un gps per anar cap a itaca , jajajaj FANTASMES INDEPENDENTISTES FANTASMESSSSSSSSSSSSSSSSS
EL SR MAS US DIRA QUE SI , AMB ELPP CPOM A SOCI... JAJAJAJA QUE HEM IPXO FANTASMESSSSSSSSSSSSS

#11 ESTE TIO ES PATETICO, VIELHA, 20/02/2012 - 12:18

JJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJ. HILARANTE

#10 Carles Quintana, Barcelona, 20/02/2012 - 00:28

Pel Carles, ¿per què dius que SI ha de desaparèixer? ¿Què no vols la independència de la nostra nació? És l'únic partit que treballa realment per que tinguem un estat propi.
Sense anar més lluny, és l'únic que ha presentat una llei sobre la transició a la independència.

#10.1 JORDI, BCN, 20/02/2012 - 12:51

CARLES SOC CATALA I NO VUI LA INDEPENDENCIA PERQUE SOM ESPANYOLS. ES I SERA AIXI 'T'HA AGRADI O NO , ARA SI SOU TANT CURTS QUE US ENGANYEU VOSALTRES MATEIXOS... NI ELS NENS SON TAN TONTOS COM VOSALTRES-.
SOM I SEREM SEMPRE ESPANYOLS ( PER SORT)

#10.2 JORDI, BCN, 20/02/2012 - 12:51

CARLES SOC CATALA I NO VUI LA INDEPENDENCIA PERQUE SOM ESPANYOLS. ES I SERA AIXI 'T'HA AGRADI O NO , ARA SI SOU TANT CURTS QUE US ENGANYEU VOSALTRES MATEIXOS... NI ELS NENS SON TAN TONTOS COM VOSALTRES-.
SOM I SEREM SEMPRE ESPANYOLS ( PER SORT)