Publicitat
Política · 27 de Febrer de 2012. 15:13h.

Solidaritat apunta a Marina Geli pel cas Urdangarin

Demanen que "cessi" com a diputada per "anomalies" en un contracte amb Nóos

Solidaritat apunta a Marina Geli pel cas Urdangarin

Geli, en una imatge d'arxiu

Solidaritat, en un comunicat, demana que l'exconsellera de Salut, Marina Geli, cessi com a diputada, arran del cas Urdangarin. També demanen el cessament del director de l’Àrea del Coneixement del grup Consorci Sanitari de Terrassa, Manel Balcells, que en aquells moments també formava part del departament.

Uriel Bertran també ha demanat a la judicatura que investiga el 'Cas Urdangarin' que faci peça separada del que ha anomenat “trama catalana”, en relació a l'informe elaborat pel grup de delinqüència econòmica de la Policia Nacional "on destaca anomalies en un conveni signat entre el Departament de Salut del govern tripartit i la fundació d'Urdangarin".

Es tracta d'un acord signat el novembre del 2005 amb el Departament de Salut, aleshores encapçalat per la socialista Marina Geli, per “desenvolupar els objectius i els projectes del Pla Director d'Immigració i Cooperació”.

"Per aquesta tasca, l'Instituto Nóos va rebre 34.375 euros de la conselleria", recorden. Malgrat que la Generalitat ha facilitat tota la informació sobre el conveni, l'informe policial inclòs en el sumari del cas Palma Arena adverteix que “no existeix entre la documentació inclosa a l'expedient res que detalli mínimament el que va fer realment l'Instituto Nóos”.

"L'informe policial destaca una contradicció de dates de la conselleria de Geli a l'hora de signar el conveni i la certificació que s'havia complert, ja que només haurien passat cinc dies entre les dues dates. L'aval de l'assessoria jurídica és del 25 d'octubre, l'autorització de la consellera Geli és del 4 de novembre i la signatura del conveni es fa finalment el 7 de novembre, entre el director d'Estratègia i Coordinació del departament, el republicà Manel Balcells, i el soci d'Urdangarin a l'Instituto Nóos, Diego Torres i Pérez, ara imputat", apunten.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#12 angel, cardedol, 28/02/2012 - 20:45

Una socialata tambèeeeeeeeeee, osti. ja es massa. PPPSCPSOE algù mès?

#11 badapetita, Badalona, 28/02/2012 - 15:14

Ondia, el PSC també surt esquitxat pel cas Urdangarín.

#9 luis, barcelona, 28/02/2012 - 11:56

A MI LO QUE MAS ME J...
es que hacienda por una diferencia minima, en mi declaración, me jod.. parte del mes de Agosto, con la amenaza de una multa
¿A esta PANDILLA DE SINVE.... , QUIEN LOS CONTROLA?

#8 Almogàver , La Sagrera , 28/02/2012 - 09:18

Aquí tothom s'abaixa els pantalons, o les calces apujant-se les faldilles, davant de coses de la CASA REAL. Des de l'Atur Mas a Godó, alies el Conde, fins als servils que juguen la Copa del REI.

#7 Alexei, Barcelona, 27/02/2012 - 20:56

Balcells, republicà il·lustre!