Publicitat
Política · 6 d'Agost de 2010. 08:53h.

Solidaritat Catalana denuncia el "silenci mediàtic"

Strubell ha demanat a Laporta "no parlar malament de cap independentista”

Solidaritat Catalana denuncia el "silenci mediàtic"

Strubell, Laporta, Bertran i López Tena, durant l'acte

Solidaritat Catalana per la Independència s'ha presentat a Girona amb la participació del 'reagrupat' Toni Strubell. Durant l'acte, Alfons López Tena ha manifestat que “sabem com fer una campanya sense recursos i amb el silenci mediàtic, hem demostrat que sabem com fer-ho”.

En l'acte de presentació també ha participat el número quatre de Reagrupament per Girona, Toni Strubell. Durant la seva intervenció ha demanat a Laporta: “no parlar malament de cap independentista”. A més, ha manifestat que “ha fet allò que tots esperàvem que un dia fes un president del Barça” en al·lusió al compromís del Barça en la defensa dels drets i les llibertats de Catalunya durant el mandat de Laporta.

Per la seva banda, davant 350 persones que omplien la sala Catalunya de l’Hotel Carlemany, Joan Laporta ha apuntat que la independència és ben possible “si aconseguim que totes les persones que vam anar a la manifestació del 10 de juliol ens mobilitzem en les properes eleccions al Parlament de Catalunya”.

Per últim, Uriel Bertran ha destacat el fet que  Solidaritat Catalana per la Independència hagi aconseguit tenir més de 15.000 adherits en només uns dies, “un fet sense precedents a la historia política de Catalunya”.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#20 yo, vic, 09/08/2010 - 20:42

silencio mediatico? no os acordais del vacio que se le hizo a CIUTADANS incluso cuando contaba con representacion parlamentaria en catalunya!

#19 Josep Ma., Terrassa, 08/08/2010 - 11:58

I què es pensàven aquests superbs?
Aquest silenci mediàtic el ve patitnt Reagrupament des de la seva formació.
L'afany de protagonisme i egolatría d'aquest els ha encegat. Es creien que els elevaríen a la glòria i que RCat s'entregaría a ells.

#18 Santfeliuenc, SFC, 07/08/2010 - 09:49

La majoria de Reagrupats ens varem solidaritzar, jo em vaig adherir sense cap ordre bancaria, quants n'hi ha que siguin "paganos", em sobra la prepotencia de SI, si us plau feu un esforç, UNITAT INDEPENDENTISTA, els catalans no n'aprendrem mai......

#17 víctor, bcn, 07/08/2010 - 09:02

Cap ordre al banc no farà rebaixar la xifra de presumptes solidaris a la pàgina de SC, per tant hi seguirà havent enganyifa en aquestes xifres, que d'això anava la cosa. A Cat només ens convé gent honesta i no adjudicadors de patents de fermesa. OK?

#16 Àngel, Comptem-nos, 06/08/2010 - 19:02

El que no trobo és quns dels "solidaris" són amics virtuals (simpatitzants) i quants cotitzants (adherits). Aquesta dada podria ajudar molt a la clarificació de les negociacions.