Publicitat
Política · 23 de Febrer de 2011. 14:02h.

Solidaritat 'contraataca' Portabella a Barcelona

La formació independentista arriba a un pacte amb Catalunya Acció per contrarestar l'acord amb Reagrupament

Solidaritat 'contraataca' Portabella a Barcelona

Santiago Espot, en una imatge d'arxiu

Catalunya Acció i la coalició SI han iniciat converses per tal de col·laborar conjuntament de cara a les properes eleccions municipals del proper 22 de maig, especialment a la ciutat de Barcelona.

Aquesta col·laboració es concretarà després de l’assemblea d’adherits de SI a Barcelona que haurà de decidir si Solidaritat Catalana per la Independència es presenta a les eleccions municipals a la ciutat de Barcelona.

Catalunya Acció explica que "la voluntat de col·laboració ve motivada per "la necessitat prioritària de renovació i regeneració política i nacional, començant per l’Ajuntament del cap i casal de Catalunya, on és urgent la necessitat de cares i idees noves sense cap mena de vinculació amb governs municipals anteriors, que apostin decididament per fer de Barcelona la capital del futur Estat català".

"La voluntat de coordinar esforços traspassa així l’àmbit estrictament dels partits polítics, de manera que organitzacions de la societat civil amb significació pública, com Catalunya Acció, col·laborin estretament amb l'única formació política amb representació institucional al Parlament de Catalunya que en aquests moments té com a objectiu prioritari assolir un Estat català independent", afegeixen.

Les direccions de Catalunya Acció i de la coalició SI informaran puntualment dels avenços d’aquestes converses, i dels acords als quals puguin arribar, un cop ratificats pels òrgans de govern d’ambdues organitzacions.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#18 Àlex, Sabadell, 24/02/2011 - 09:22

López Tena és el rei de la divisió, de l'afebliment independentista. Tot el que fa en realitat suposa fum i fragmentació. A veure quan se n'adonen els babaus enlluernats de SI. Semblen d'escola primària, caram.

#17 SANTIAGO ESPOT PUBLICITARI, CALLLLLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!, 24/02/2011 - 01:50

CALLI! CALLI! QUAN PARLI DE L'HIPOTIROIDISME D'EN RONALDO DE MANERA DESPECTIVA CALLI!
http://www.youtube.com/watch?v=N0QWrvT2NHk

#16 Josep, Manresa, 23/02/2011 - 23:49

Sres. Josep i Robert de Barcelona: Què és el què , s 'ha enviat a la merda ó s'ha partit ?? És que hi avia algún partit que exercís veritablement d' Independentista al Parlament Català ??? Per dir-se independentista i fer President en Montilla és una mostra del què voleu.

#15 Robert, Barcelona, 23/02/2011 - 20:32

I aquets volen la independencia? nomes estan conseguin dividirnos i que siguem més devils...

felicitats.. ho esteu enviant tot a la merda

#14 Bernat, Barcelona Neta i Catalana, 23/02/2011 - 17:32

No oblidem que SI és una suma de partits, és l'aglutinador de l'independentisme, per tant que CA s'uneixi en coalició per anar junts a les municipals em sembla de conya. La resta de partits tenen masses prevendes. Santiago Espot batlle de Barcelona sería una gran joia. Endavant independentistes!