Publicitat
Política · 11 d'Abril de 2014. 10:08h.

Solidaritat crea un cos de voluntaris

La formació adverteix que "no tenim por" per garantir la celebració de la consulta

Solidaritat crea un cos de voluntaris

Els voluntaris, a Plaça Sant Jaume

Un centenar d’activistes han presentat la iniciativa “Voluntaris pel referèndum” a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona. La campanya és una iniciativa de Solidaritat Catalana per la independència (SI), que considera que "després del rebuig de les Corts espanyoles (una vegada més) a acordar la celebració del referèndum del 9 de novembre, cal posar les bases per a celebrar el referèndum sobre la independència de forma unilateral el proper 9 de novembre d’enguany".

Per a SI "ha arribat l’hora de la determinació i el coratge, de fer un pas endavant. I considera clau el paper dels voluntaris, ja que experiències com les dels voluntaris dels Jocs Olímpics ens demostren la importància d'aquesta figura".

Per a Uriel Bertran, secretari general de Solidaritat, “les institucions no ho poden fer tot, i a més rebran pressions per aturar el procés. Per això és molt important un cos de voluntaris i voluntàries que digui ben clar que no tenim por i que farem el que estigui a les nostres mans per garantir l'exercici de la democràcia”.

"La campanya ja està disponible a través d’Internet. La ciutadania pot consultar tota la informació de la iniciativa i apuntar-s’hi com a voluntari al web voluntaris9n2014.cat, i a més es pot seguir la campanya a través de les xarxes socials Facebook i Twitter, també a través del hashtag #voluntaris9N", informen.

Al web de la campanya s’hi detallen les tasques a les quals es comprometen els voluntaris i un seguit de respostes sobre com es pot celebrar el referèndum sense l’acord amb Espanya. "Ben aviat començaran a organitzar-se els voluntaris arreu del territori i la iniciativa es farà ben visible durant les properes setmanes, estigueu atents. La marea verda pel referèndum ha començat!", sentencien.

Publicitat
Publicitat

61 Comentaris

Publicitat
#50 2014 Sí i Sí, Democràcia i Llibertat, 11/04/2014 - 21:31

Tenim una oportunitat única d'avançar cap a la llibertat i crear un nou país, un país millor. LA REPÚBLICA CATALANA. Mobilitzem-nos, mobilitzem-nos com mai. SOLS EL POBLE SALVA AL POBLE.

#49 fernando, hospitalet, 11/04/2014 - 19:12

los de no vull pagar se estaran acordando de ellos.

#48 Votar és Democràcia, clar i català, 11/04/2014 - 18:39

Qui té por que el Poble Català sigui consultat i voti en referèndum?

Qui té por que els catalans decidim el nostre destí?

Els demòcrates segur que no! Tallem amb els hereus del franquisme i creem un nou estat, un estat millor!

#47 Papaluna, Barcelona, 11/04/2014 - 17:41

Anem malament. 'Cos de voluntaris'? Umm, No serà l'embrió d'escamots que facin el treball brut quan es comenci de veritat el ball de bastons que prepara el front secessionista? 'No tenen por'; 'coratge'; 'independència unilateral'; 'marea verda'; 'es faran visibles', etc., etc. Provocant un

#47.1 Lo Roig, Barcelona, 11/04/2014 - 19:11

Digues que sí, que ajudes a sumar!

#46 Esteve, La Seu d'Urgell, 11/04/2014 - 17:39

Los camisas pardas... Ya tardaban en llegar.

#46.1 Papaluna, Barcelona, 12/04/2014 - 00:19

Què no són 'pardas', ergo nazis! CiU, ERC i els seus còmplices traspuen maçoneria per un tub, o sigui que de nazis res de res; si de cas són frontpopulistes i del pal de les 'joventuts comunistes'. Ho pots entendre, tu i els que sempre doneu la tabarra titllant a tot el que no us va bé de nazi?