Publicitat
Política · 18 de Maig de 2012. 15:34h.

Solidaritat demana el seu cessament

"Per insultar als ciutadans del #novullpagar"

Solidaritat demana el seu cessament

Comentaris del cap de premsa de Mas

Solidaritat Catalana per la Independència (SI) ha demanat el cessament "immediat" del cap de premsa d'Artur Mas, Joan Maria Piqué, després de les piulades que va fer ahir i que posteriorment va esborrar en relació als ciutadans que estan protestant contra els peatges i La Caixa.

La formació independentista constata "les queixes i protestes de milers d'usuaris adherits a les campanyes de protesta contra els peatges i La Caixa envers els insults de Joan Maria Piqué han estat constants".

SI considera que el portaveu del president de la Generalitat ha de ser cessat "per insultar als ciutadans del #novullpagar, i més tenint en compte les retribucions d'aquest lloc de treball són les corresponents a un lloc de funcionari del grup A, nivell de destinació 30, jornada i horari de dedicació especial i complement específic, el que suposa prop de 5.000 euros al mes".

Per tot això, el diputat de SI, Uriel Bertran, ha dit que "el president Mas ha de cessar immediatament el seu cap de premsa i demanar disculpes als catalans que ha insultat".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat