Publicitat
Política · 20 de Febrer de 2011. 16:46h.

Solidaritat desprèn "harmonia"

López Tena diu que "no hi ha divisió, el que hi ha és debat"

Solidaritat desprèn "harmonia"

Laporta vota els Estatuts de SI

Els tres impulsors i diputats de SI, Joan Laporta, Alfons López Tena i Uriel Bertran, han expressat la seva satisfacció pel transcurs d’una jornada democràtica que significa, en paraules de Bertran “un punt de partida clau pel futur de SI ja que ara tindrem una executiva nacional legitimada per prendre decisions”.

En referència a les especulacions de problemes interns aparegudes en els darrers dies, tots tres han utilitzat la paraula "harmonia". "En aquest partit no hi ha divisió, el que hi ha és debat; aquí no fem com la resta de partits que clamen Duce, Duce, Duce aquells que són proposats per la direcció", ha dit Tena.

S’han valorat molt positivament els aplaudiments dispensats a les propostes de tots els candidates i candidates a les diverses secretaries i a la presidència, fet que farà, en paraules de Joan Laporta que “SI en surti reforçada després d’aquest Congrés Nacional” que se celebra a Manresa.

Laporta, en nom dels tres diputats, ha felicitat “a tots els candidats pel dinamisme democràtic intern que han ofert a SI” i ha recordat que SI té “un llarg recorregut i ara més que mai davant les agressions polítiques, econòmiques i culturals que viu la nació catalana”.

Més de 600 adherits han aprovat els Estatuts  "per amplíssima majoria" que regiran el partit, amb 609 vots a favor, 3 en contra i 12 en blanc d’un total de 624 vots.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 MARC-SABATES.COM, Barcelona Catalunya //*//, 21/02/2011 - 11:37

LAPORTA PRESIDENT CATALUNYA INDEPENDENT//*//