Publicitat
Política · 20 d'Agost de 2011. 14:24h.

Solidaritat es desmarca de Guia

Demana la "dissolució immediata" de la banda terrorista

Solidaritat es desmarca de Guia

Tweet de López Tena

El diputat de Solidaritat Catalana per la Independència al Parlament, Alfons López Tena, s'ha desmarcat del líder del PSAN -partit membre de la coalició SI-, Josep Guia, que advoca per la no dissolució de la banda terrorista ETA. "La posició política de SI és clara. ETA és un obstacle per a la lliure determinació del poble basc, i per tant, s'ha de dissoldre immediatament", ha escrit a Twitter.

A mes, la formació ha emes un comunicat on expressa que "condemnem l’ús o amenaça de la violència al servei d’objectius politics, per immoral i per ser un obstacle per la llibertat del poble. Per les dues raons, demanem a ETA que abandoni definitivament les armes".

"El nostre objectiu es assolir la independència de la Nació Catalana per mitjans exclusivament pacífics,  cívics i democràtics, tal com consta als estatuts del partit i a l’acord de coalició amb el PSAN", manifesten.

Per últim, recorden que que "el PSOE va fer servir la violència al servei dels seus objectius politics, mitjançant les GAL, i que el PP es nega a condemnar la violència terrorista de la dictadura de Francisco Franco. PP i PSOE han mantingut i mantenen, als municipis on governen, homenatges i carrers dedicats a dirigents de la dictadura i de l’exèrcit nazi. Ni el PP ni el PSOE els interessa la pau a Euskal Herria, només volen la victòria".

10 Comentaris

Publicitat
#7 Tio Canya, Ala Frugell- Free Catalonia, 21/08/2011 - 15:30

Visca en Guia.Visca Cuba, Puerto Rico,Guam, Filipines,Flandes,Milanesat,Sahara Guinea. F. Poo,Portugal Andorra,P.Baixos,
Sud Nord centre America,Pols Nords i Sud, Ceuta,Melil, Illes Xafarines,Perejil,Alboran, Peñon de Alhucemas,Peñon de Velez, la Florida, La Lousian lliure d'espanyols de tota men

#6 Ramon, Barcelona, 21/08/2011 - 13:56

Hi ha dos papanatismes endèmics dins l'independentisme català. El primer el duu a fer de palanganer dels socialistes espanyols. El segon el duu a bavejar amb una ETA que se n'ha fet un fart de matar socialistes espanyols. En casos ja clínics, els dos papanatismes es donen simultàniament.

#5 Jaume, Barcelona, 20/08/2011 - 21:29

Román, ho sento, però estàs equivocat. Amb ETA Euzkadi ho te negre per avançar cap a la independència. ETA, tal com diu en López Tena, que no te res d?espanyolista, cal que es dissolgui, tal com va dissoldre l'IRA a Irlanda del nord.

#5.1 Clara, Tàrrega, 21/08/2011 - 13:31

Mare meva, Jaume... encara creus que els reis són els pares. Quanta ingenuïtat.

#4 Tio Canya, Ala Frugell, 20/08/2011 - 19:40

Carai, doncs jo estic amb en Guia equivocat o no equivocat. Visca Gibraltar, Perejil, Alboran lliure .

#3 Roman, Sabadell, 20/08/2011 - 18:44

Caram, que curiós. En Tena adopta exactament el mateix discurs dels espanyols per no canviar res de com està: "no habrá negociación sin la rendición de ETA". Oi que us sona la cançó? Cada dia que passa l'espanyol Tena es va descobrint més sobre quin és realment el seu paper.