Publicitat
Política · 11 de Març de 2011. 22:14h.

Solidaritat es desmarca de l'acord de Banyoles

La direcció desautoritza els militants que han pactat amb ERC i RCat de cara a les municipals

Solidaritat es desmarca de l'acord de Banyoles

El dirigent de Solidaritat Catalana per la Independència Uriel Bertran, en una imatge d'arxiu

La candidatura conjunta entre ERC, SI i RCat per a les eleccions municipals del proper 22 de maig a Banyoles ha provocat malestar en la direcció de Solidaritat que ha afirmat en un comunicat que, en aquest municipi, "s'ha convocat un congrés comarcal pel proper 26 de març on s'escollirà l'executiva comarcal del Pla de l'Estany".

La formació recorda que correspon als adherits de Banyoles "confeccionar la llista de Solidaritat Catalana per la Independència que concorrerà a les eleccions" i "votar el mateix 26 de març si es vol concórrer en solitari o conjuntament amb altres forces independentistes".

El comunicat també admet, tanmateix, que "s'estan mantenint contactes amb RCat , ERC i la CUP per tal de cercar la màxima unitat de l'independentisme a Banyoles" i que "aquests contactes se seguiran mantenint per mirar de forjar una candidatura unitària", la qual cosa vol dir també que no està tancat.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Dolors, Banyoles, 12/03/2011 - 18:46

Vinga adherit de si, ves amb el teu amiguet Santi que tots ens coneixem...

#9 Ruli, Barcelona, 12/03/2011 - 18:21

Bertran i Tena són uns sectaris que intenten imposar la seva voluntat de no pactar amb ningú, igual que a Sabadell. Saben que no tindràn bons resultats enlloc, però prefereixen fer mal a les iniciatives unitàries. Se us veu el llautó!

#8 Jordi, Barcelona, 12/03/2011 - 17:51

Bé, en Laporta assegurava que seria el número 2 d'en Portabella quan Solidaritat encara no havia decidit si anava a les municipals o no...... Això és el mateix... però en canvi en Laporta sí que és seriós?

#7 Adherit SI , Pla de l'Estany, 12/03/2011 - 17:26

Com que el 100% estem d'acord ? Carai, la darrera activitat oficial de SI a Banyoles va ser el 28N i la seguent serà el congrés comarcal per escollir l'executiva el proper 26 de Març. I entre mig m'explicareu com ho ha fet la Txell i la seva mare per preguntar-nos a tots la nostr opinió ?

#6 Carla, Girona, 12/03/2011 - 12:26

A veure resulta que les que han pactat no les havia escollit ningú, home siguem seriosos.