Publicitat
Política · 15 de Febrer de 2011. 14:09h.

Solidaritat expedienta un candidat a president

Asseguren que les acusacions de Jordi San Nicolás a Strubell "són falses"

Solidaritat expedienta un candidat a president

Jordi San Nicolás, en una imatge del seu facebook

La Comissió Organitzadora de Solidaritat, en un comunicat, explica que "el candidat a President de Solidaritat per la Independència, Jordi San Nicolás, ha acusat els candidats Isabel-Clara Simó i Toni Strubell d'haver presentat la seva candidatura fora de termini, i a aquesta Comissió Organitzadora Nacional d'haver-les donat per vàlides quan, segons la seva acusació, no eren".

En aquest sentit volen deixar clar que "les acusacions del senyor San Nicolás són falses. Totes les candidatures i agrupacions comunicades als adherits, inclosa la seva, van presentar-se dins del termini i procediment establerts als articles 8 i 9 del Reglament del Consell Nacional".

"De fet, tant la candidatura de la sra. Simó com la del sr. Strubell van presentar-se abans que la del sr. San Nicolás. Les proves obren en el nostre poder i estan a disposició de tot adherit/da i mitjà de comunicació que les demani", informen.

"Davant la gravetat de les falses acusacions del sr. San Nicolás, que incompleixen l'article 10 del Reglament susdit, se li commina a retractar-se, i se li adverteix que serà dut a la Comissió de Garanties per obertura d'expedient per falta molt greu amb petició de sanció d'expulsió del partit, segons els Estatuts de SI que resultin aprovats al Congrés, sense que hi hagi cap esmena pendent de defensa i votació en aquesta matèria", conclouen.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Jordi, Girona, 16/02/2011 - 10:51

Els socis de Solidaritat son molt amics entre ells, ho dic pq l'altra dia un d'ells, de Barna en aquest cas, em deia unes intimitats prou denunciables del Sr. Lopez Tena. Buenu a Girona tenim un psicòpata.

#5 Montserrat Marti, Barcelona, 15/02/2011 - 20:07

Torno a ERC.Al menys els penso torna a votar. Ja es veia venir que amb gent tant inestable no anirem mai a cap lloc. Sap greu, però com hem deia la meva companya de feina, vaig equivocar-me a la hora de anar-los a votar.

#4 Roger, Girona, 15/02/2011 - 17:47

Que deixin de fer el pallasso aquests de SI, que només fan que enrenou, i que es posin a treballar, que de feina n'hi ha per a tots. Són una colla d'aprofitats que només volen poder, i són capaços de matar-se entre ells per aconseguir un bon lloc.
Quin mal que esteu fent a l'independentisme!

#3 ay, ay ay, vielha, 15/02/2011 - 17:06

Pues empiezan pronto estos indepes......

#2 Carles, Barcelona, 15/02/2011 - 15:44

Josep (barcelona) deixa d'intoxicar home que fots pena, que ja t'he llegit en un altre diari i et delates per les faltes d'ortografia.