Publicitat
Política · 19 de Desembre de 2010. 12:43h.

"Solidaritat no serà el flotador d'ERC a les municipals"

El coordinador de SI a Gràcia afirma que el seu partit no busca "poltrones a l'Ajuntament"

"Solidaritat no serà el flotador d'ERC a les municipals"

Salvador Arderiu

Salvador Arderiu, coordinador de Solidaritat Catalana per la Independència del districte de Gràcia, ha afirmat que el seu partit "no serà el flotador d'Esquerra". El coordinador de SI al districte de Gràcia, on a les darreres eleccions van aconseguir el major percentatge de vots (4,2%), ha explicat, en declaracions a e-notícies, que "Solidaritat no serà el flotador d'Esquerra a les properes municipals".

Arderiu creu que ERC ha fet "una campanya brutal, d'assetjament, i tombada per fer invisible la competència política de les altres formacions polítiques independentistes enlloc de voler sumar". "Fa només unes setmanes es titllava despectivament a Solidaritat Catalana com un partit independentista de dretes, pero ara Esquerra ha fet números", afegeix.

"Han vist que continuen en caiguda lliure i que a districtes com Gràcia hem aconseguit prop d'un 4,2% (proper al 5% necessari per entrar al Consistori); un gran èxit en 4 mesos. L'objectiu de Solidaritat Catalana per la Independència no es ocupar poltrones a l'Ajuntament, a Diputacions ni a cap altre Organisme. Es vol aconseguir una majoria social per proclamar la Independència de Catalunya", conclou.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 Lluis2010, Barcelona, 20/12/2010 - 20:16

Primer cal confrontar programes ( que cal complir fil per randa), en els quals ha de quedar ben clar que no s'han de fer pactes ni amb socialistes,ni amb convergents...I per descomptat amb els partits espanyolistes. I finalment fer unes primàries, on és del tot secundari qui surti com a candidat.

#13 pere, Premia de Dalt, 20/12/2010 - 15:36

Lluis: I tu com vesteixes? t'has vist amb la bragueta oberta? Ets un sectari, amb gent així restem per assolir l'independencia de Catalunya, fest-ho mirar nen.

#12 Lluis, Barcelona, 20/12/2010 - 15:12

Però amb aquesta pinta vol que algú li tingui la mes minima confiança. Primer que es dutxi, s'arregli i es vesteixi de manera correcta. Despres ja en parlarem

#11 JoNo, Bcn, 20/12/2010 - 10:58

Recordo que a les municipals cal un 5% i no pas un 3% per entrar a Bcn. Ni flotadors, ni hòsties, a les properes eleccions ERC i SI separades vol dir l'independentisme fora de les institucions i la fuga de vot util cap a CIU q podria assegurar-se la majoria pactant amb PSOE. Tornarem a fer ridicul

#10 Unitat, BCN, 20/12/2010 - 10:47

Aquest senyor primer hauria de ser ratificat per alguna assemblea. Acte seguit, hauria de fer-se dir coordinador. Qui s'autoimposa càrrec en democràcia està massa a prop de les dictadures. SI no pressumeix de ser moviment de base?